Put people first
Vodafone e-office werkplek toekomst cloud pc

NIEUWS | Vodafone Business en e-office bundelen krachten voor de werkplek van de toekomst!

Utrecht, 21 maart 2024

MKB-Nederland vandaag zo goed mogelijk ondersteunen in hun digitale transitie, zodat ze klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Dát is de reden dat Vodafone Business en e-office hun krachten recent hebben gebundeld. De samenwerking richt zich volledig op de Cloud Werkplek, gebaseerd op de Windows 365 Cloud PC van Microsoft: dé werkplek van de toekomst. “We zijn ontzettend trots op deze samenwerking met Vodafone Business. Hun doel om mensen en bedrijven te verbinden in een steeds veranderende digitale wereld, sluit naadloos aan op de waarden van e-office. Wij geloven er namelijk in dat de medewerkers altijd op de eerste plaats moeten staan, als je als organisatie wil floreren. Wij zorgen dus voor de optimale employee experience. Door onze krachten te bundelen met Vodafone Business en samen de werkplek van de toekomst neer te zetten, kunnen we MKB-Nederland helpen met hun digitale transitie”, aldus Jasper Snijder, CEO van e-office.

Wat is de Cloud Werkplek?

De Cloud Werkplek gebaseerd op Windows 365 Cloud PC transformeert de traditionele werkplek. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om vanaf elk apparaat – waar dan ook – toegang te krijgen tot een volledig functionerende werkomgeving. Of het nu gaat om een pc, laptop, tablet of Android-apparaat: medewerkers hebben altijd en overal toegang tot dezelfde vertrouwde werkplek-ervaring, inclusief hun persoonlijke apps, instellingen en bestanden.

Werkdrukverlichting voor IT door managed werkplekken in de Cloud

“We horen het veel bij onze klanten: werkplekbeheer is vaak een tijdrovende en complexe taak voor de IT afdeling”, vertelt Martijn van Lieshout, Director B2B Marketing van Vodafone Business. “Gelukkig hebben we daar samen met e-office een oplossing voor gevonden: de managed Cloud Werkplek!” De naam zegt het al: doordat met de Cloud Werkplek de werkplekken volledig in de cloud zijn geregeld en worden beheerd door Vodafone Business en e-office, wordt een aanzienlijke last van de schouders van IT medewerkers gehaald. Ze kunnen zich weer richten op strategische taken en innovatie, in plaats van dagelijkse operationele zaken rondom hardware. “De Cloud Werkplek is veilig, schaalbaar en flexibel, waardoor de productiviteit van het hele team wordt verhoogd. We kijken er naar uit om op deze manier de digitale transformatie van MKB-Nederland te stimuleren en samen met e-office positieve impact te creëren zodat onze klanten klaar zijn voor de digitale toekomst!”

Webinar Windows 365 Cloud PC

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Windows 365 Cloud PC voor jouw organisatie, die Vodafone Business en e-office jou kunnen bieden? Bekijk dan het gratis webinar dat de partijen in december, samen met Microsoft, hebben georganiseerd. “Tijdens dit webinar vergelijken Frank van Attekum (e-office) en Diana Grigore (Microsoft) de Windows 365 Cloud PC met de werkplekomgeving die jij nú gebruikt. Ze kijken naar de kosten, flexibiliteit, veiligheid én het beheer: het complete plaatje dus”, vertelt Snijder. “Na dit webinar weet jij hoe je met behulp van de Windows 365 Cloud PC een revolutie voor jouw werkplekken realiseert!”

Dit item delen:

Samen zijn we klaar voor de toekomst 🚀