Put people first
eo-mascot-featuredimageWindows 365 Cloud PC

Windows 365
Cloud PC

Wat is Windows 365 Cloud PC van Microsoft?

De noodzaak om op afstand én veilig (samen) te kunnen werken is de afgelopen jaren steeds groter geworden en groeit nog steeds. Daardoor neemt ook de vraag naar cloud-gebaseerde oplossingen toe. Met de Windows 365 Cloud PC ervaren jouw medewerkers het gemak van een volledige werkplek in de Microsoft Cloud!
Heb je een verouderde en/of complexe omgeving? Vervang deze dan door de Cloud PC van Microsoft en laat e-office je helpen met de inrichting en het beheer.

De voordelen van
Windows 365 Cloud PC

Cloud PC zorgt voor een optimale gebruikersbeleving voor jouw medewerkers. Optimaliseer de employee experience in jouw organisatie en stap over naar de Cloud PC van Windows 365, want deze oplossing is:

Toegankelijk

Gebruikers kunnen hun Windows 365 Cloud PC bereiken vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Je laptop, telefoon, of zelfs je Xbox of via het scherm in je Tesla! Daardoor kunnen ze makkelijk samenwerken aan documenten, spreadsheets en andere bestanden. Delen, overleggen en samenwerken met collega’s gaat in real time.

Flexibel & schaalbaar

Organisaties kunnen makkelijk aanpassingen doen als hun behoefte verandert, zonder extra hardware aan te schaffen. Ook is het mogelijk om tijdelijke werknemers succesvol te onboarden binnen de organisatie. Zij kunnen eenvoudig en snel aan de slag met veilige toegang tot bedrijfsmiddelen en apps, door de Cloud PC omgeving op hun eigen pc te gebruiken. Gebruikers kunnen daarnaast vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat hun werk uitvoeren. Flexibiliteit ten top!

e-office-cloud

Kom erachter hoe jij Windows 365 Cloud PC optimaal kan gebruiken!

Binnen één dag aan de slag met Windows 365 Cloud PC? Dat kan! Ervaar snel de voordelen van Cloud PC, zonder lange doorlooptijd. Download hier onze informatie folder.

Efficiënt

Geen tijd meer kwijt zijn aan het installeren of bijwerken van programma’s op lokale werkplekken. Windows 365 Cloud PC maakt het mogelijk! Alle werkplekken worden centraal beheerd én beveiligd. Daardoor loop je geen risico meer met afzonderlijke lokale en onbeveiligde devices. Gebruikers hebben altijd de laatste versie van Windows tot hun beschikking, inclusief de laatste veiligheidsstandaarden. Een veel gemakkelijkere en efficiëntere werkwijze dus. Daarnaast is de Windows 365 Cloud PC ook erg kostenefficiënt. Betaal per licentie, zet makkelijk gebruikers aan of uit en vermijd zo de hoge kosten die samengaan met het aanschaffen van hardware. Met de Cloud PC van Windows 365 bespaar je op die manier behoorlijk op je IT kosten, zoals beheer en staffing.

Veilig

Bedrijfsdata staat met het gebruik van de Windows 365 Cloud PC niet langer op een lokale werkplek opgeslagen, wat de beveiliging ten goede komt. Daarnaast is Cloud PC gebouwd op Microsoft Azure, dat ingebouwde veiligheidsfuncties heeft, zoals multi-factor authentication, encryptie en thread protection. Met de Windows 365 Cloud PC kunnen werknemers veilig en veelzijdig hybride werken.

Makkelijk te managen

Cloud PC van Windows 365 is makkelijk te managen, zéker met de managed service die e-office aanbiedt.

Binnen één dag aan de slag met Windows 365 Cloud PC

Denk jij nu dit wil ik ook?! Het kan binnen één dag met onze POC in a day. Samen met jou bepalen we de scope en stemmen we af welk type Cloud PC het beste bij je past. Wij zorgen voor de validatie van licenties en configuratie van de Cloud PC, inclusief Microsoft 365 Apps en connectiviteit met het bestaande (hybride) netwerk. Vervolgens testen we de basisfunctionaliteiten van de Cloud PC en zorgen dat deze geen conflicten oplevert met bestaande werkplekken en configuraties. En daarna? Kunnen jullie aan de slag!

PS: natuurlijk leggen we de uit hoe ze kunnen inloggen op hun Cloud PC en bieden we ondersteuning op locatie of via Teams. Daarna leggen we alle bevindingen vast, zodat deze eventueel in een implementatie/project kunnen worden meegenomen. En aan het einde van de middag bespreken we de resultaten en eventuele vervolgstappen met de klant.

Managed Service by e-office

e-office biedt het beheer van de Cloud PC omgeving aan als één van haar professionele diensten. Deze dienst is dusdanig opgezet dat de uitdaging van applicatie management weggenomen wordt. e-office maakt gebruik van de nieuwste technieken, waardoor je er zelf weinig omkijken meer naar hebt! We nemen alles voor je uit handen met één van onze zorgvuldig samengestelde serviceniveaus. Samen met jou zal e-office zorgen voor een stabiele, perfect functionerende en vooral vriendelijke ervaring voor alle gebruikers!

Meer weten over onze managed service voor Windows 365 Cloud PC?

WEBINAR | Van kostenbesparing tot productiviteitsboost: de kracht van Windows 365 Cloud PC

Tijdens dit webinar maak je kennis met de Windows 365 Cloud PC. Op een praktische manier. De Windows 365 Cloud PC is namelijk de meest mensgerichte werkplek voor nu én in de toekomst. Daarom vergelijken Frank van Attekum (e-office) en Diana Grigore (Microsoft) de Windows 365 Cloud PC met de werkplekomgeving die jij nú gebruikt. We kijken naar de kosten, flexibiliteit, veiligheid én het beheer.

Gratis terugkijken doe je hier

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Contact

Onze oplossingen

Als innovatieve Microsoft Solution Partner Modern Work, Data & AI en Digital & App Innovation helpen wij organisaties met de implementatie, adoptie en support van Microsoft-oplossingen. Zodat je productiever, efficiënter en fijner kunt samenwerken. Een greep uit onze Microsoft oplossingen:

Microsoft Viva
Windows 365 Cloud PC
Windows 365 Cloud PC
Microsoft Sharepoint
Microsoft Sharepoint
Microsoft Teams
Microsoft Office 365
Microsoft 365
Hier vind je al onze Microsoft-oplossingen