Put people first

e-office & HCL

Wij zijn de grootste HCLSoftware Partner van Nederland. Daar zijn wij trots op! En om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen, werken wij samen. Bieden we HCL-oplossingen op het gebied van AI & Automation, Data & Analytics, Digital Transformation en Enterprise Security. Want met HCLSoftware zetten we mensen op de eerst plaats.

Ons partnership

HCLSoftware is een no-nonsense technologiebedrijf dat doet wat het belooft. Daar houden wij van. Logisch dus dat we besloten om meteen HCL Business Partner te worden. Feit: we waren het eerste Europese bedrijf dat partner werd.

En we zijn trots op onze collega’s die zich HCL Ambassadeur mogen noemen. Want die titel krijg je niet zomaar. Het geeft ons als e-office de mogelijkheid om vooraf mee te denken over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de samenwerkingssoftware van HCL. Zo worden we vaak gevraagd om nieuwe versies voor productiedatum uitgebreid te testen en feedback te geven. Vinden we leuk!

Kom erachter welke HCL oplossingen jij kan gebruiken!

Weet jij nog niet zeker welke HCL oplossingen jij nodig hebt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze HCL consultant!

Onze HCL
oplossingen

HCL Software is een no-nonsense technologiebedrijf dat doet wat het belooft. En daar houden wij van.

HCL Domino

HCL Domino

HCL Domino is een applicatieontwikkelingsplatform dat veilig, veelzijdig en schaalbaar is. De alles-in-één applicatieserver heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, om optimaal te ondersteunen bij bedrijfskritische processen.

HCL Domino Leap

HCL Domino Leap

HCL Domino Leap is een rapid applicatie platform voor web applicaties, gebouwd op HCL Domino en gericht op gewone gebruikers die zelf een applicatie willen bouwen. Denk aan je medewerkers die nu ingewikkelde Excel sheets voor de afdeling bouwen!

HCL Volt MX/Go

HCL Volt MX/Go

HCL Volt MX / Go is een rapid applicatie platform wat zowel on-prem als in de cloud kan draaien. HCL Volt MX/ Go is specifiek gericht op de bouw van mobiele applicaties.

HCL Verse

HCL Verse

Slimme, veilige en gemakkelijk te navigeren zakelijke e-mail voor dagelijks werk en samenwerking. Verse helpt bij het prioriteren van informatie, mensen en taken. Maakt samenwerken makkelijk met instant messaging, het delen van bestanden en profielbeheer, vanaf desktop of mobiel apparaat.

HCL Connections

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen.

HCL DX

HCL DX

HCL Digital eXperience, beter bekend als HCL DX, is software voor het bouwen en beheren van Web Portals. Daarbij biedt het pakket vanuit de basis een zeer breed palet aan mogelijkheden om onder andere klanten en werknemers een eigen omgeving, en daarmee een eigen ervaring, te geven.

HCL BigFix

BigFix

HCL BigFix is het enige eindpuntbeheerplatform waarmee IT-operaties en beveiligingsteams ontdekking, beheer en herstel volledig kunnen automatiseren – of dit nu lokaal, virtueel of in de cloud is – ongeacht het besturingssysteem, de locatie of de connectiviteit.

“De wens was een Cloudmigratie met zo min mogelijk productiviteitsverlies en dat is in samenwerking met e-office gelukt!”

Frank Westerbeke, ICT Manager ATAG

waar-we-goed-in-zijn

HCL voor jouw organisatie.

Wij geloven in de kracht van mensen. Al sinds 1991. En wij laten de mens en de techniek van HCLSoftware optimaal samenwerken, waardoor slimme organisaties ontstaan.

HCLSoftware biedt softwareoplossingen en -diensten aan organisaties over de hele wereld. Ze richten zich op het transformeren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de digitale ervaring voor klanten.

Samen met HCLSoftware streven wij ernaar om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Hun uitgebreide portfolio omvat oplossingen op het gebied van applicatieontwikkeling, bedrijfsanalyse, beveiliging, automatisering, samenwerking en meer. Daarmee helpen we organisaties om efficiënter te werken, innovatie te stimuleren, waarde te creëren én mensen op de eerste plaats te zetten.

Meer weten over de mogelijkheden van HCL voor jouw organisatie?