Put people first
eo-mascot-featuredimage

Microsoft Teams

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft. In dit platform komen alle aspecten van samenwerking samen. Teams bevat mogelijkheden voor videoconferentie, chat, livemeetings en webinars. Maar ook samenwerking en opslag van documenten en de integratie met andere (Office 365) applicaties.

Met Microsoft Teams heb jij jouw werkplek altijd en overal beschikbaar. Naast de standaard functionaliteiten, is Teams uit te breiden tot een centraal startpunt voor jouw werk. Voeg een planbord en notitieblok toe aan jouw team. Integreer het Power Platform om taken en processen te automatiseren.

Put people first met Teams

Wij kijken altijd eerst naar de mens en de organisatie voordat we bepalen welke techniek we inzetten. Wij bekijken daarom altijd welke inrichting van Teams het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Dit kan voornamelijk het gebruik van communicatie zijn of de volledige Teams-ervaring: Teams als startpunt van al je werkzaamheden!

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Contact

“Gelukkig heeft e-office onze medewerkers geholpen met meer structuur in het onderlinge samenwerken. Precies datgene wat PAL-V nodig had!”

Jeroen Klein Lankhorst,  IT Manager @ PAL-V

Onze oplossingen

Als innovatieve Microsoft Solution Partner Modern Work, Data & AI en Digital & App Innovation helpen wij organisaties met de implementatie, adoptie en support van Microsoft-oplossingen. Zodat je productiever, efficiënter en fijner kunt samenwerken. Een greep uit onze Microsoft oplossingen:

Microsoft Viva
Windows 365 Cloud PC
Windows 365 Cloud PC
Microsoft Sharepoint
Microsoft Sharepoint
Microsoft Teams
Microsoft Office 365
Microsoft 365
Hier vind je al onze Microsoft-oplossingen