Put people first

Dít wil je weten over de Windows 365 Cloud PC

Door de introductie van de Windows 365 Cloud PC-werkplek kun je overal, vanaf ieder apparaat, werken zoals jíj dat wil.

 

Ben jij bang om naar de toekomst te gaan? Nergens voor nodig. Laten we Microsoft Teams als voorbeeld nemen: daar waren veel mensen sceptisch over, maar nu gebruiken we het allemaal. Hadden we veel eerder moeten doen dus. Zo werkt het ook met de Windows 365 Cloud PC. Deze dienst is misschien wel nieuw, maar al wél heel volwassen. En nog lang niet uitgegroeid!

Waarom zou je deze dienst willen afnemen? En hoe zet deze Cloud PC mensen op de eerste plaats?

Windows 365, de Cloud PC van Microsoft

De Cloud PC is een mooie, persoonlijke en vooral toegankelijke werkplek. Die we zo specifiek mogelijk inrichten, om mensen een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden bij hun dagelijkse werkzaamheden. Jouw mensen kunnen werken op hun eigen manier. Want door de introductie van de Windows 365 Cloud PC-werkplek kun je overal, vanaf ieder apparaat, werken zoals jíj dat wil.

Unique selling point voor jou!

De Windows 365 Cloud PC is dus een werkplek die overal beschikbaar is én biedt een omgeving die mensen al kennen. Een groot voordeel. De USP voor jou? We kijken altijd samen met de klant hoe de ideale omgeving voor hen eruit moet komen te zien. En daarbij vergeten we natuurlijk de juiste inrichting en implementatie niet. Daarnaast zorgen we ervoor dat applicaties van de klant beschikbaar worden gesteld op de Cloud PC, zodat ze dit niet zelf hoeven te doen.

Zo kunnen we een complete dienst leveren. Van advies, tot aan het beheer en een servicedesk. Want we willen het mensen en organisaties zo gemakkelijk mogelijk maken om te kunnen werken op een manier die bij hen past. En kun jij dit als organisatie bieden, dan maak je jouw werkplekken ook aantrekkelijker voor (nieuwe) collega’s. Ook een USP voor jouw recruitment strategie.

Is de Cloud PC niet heel duur?

Over de kosten kunnen wij heel duidelijk en vooral ook transparant zijn. Want dat zijn ze, transparant die kosten. Maar wat is nou duur?

Wat wij vaak zien, is dat organisaties appels met peren vergelijken. Ze denken een voordelige dienst af te nemen, maar hebben ondertussen juist veel verborgen kosten. Wil je een goede vergelijking maken, zet a l l e (dus ook die verborgen) ICT-diensten dan op een rij. Zijn er bijvoorbeeld gedeelde applicaties, werk je lokaal of maak je gebruik van een persoonlijke OneDrive? En weet je niet waar te beginnen, dan helpen wij je daar graag bij. Wij zorgen er dan voor dat je appels met appels kunt vergelijken. Zal je zien dat je ineens gaat besparen door bijvoorbeeld de infrastructuur te versimpelen!

Ik kan dit toch ook?

Ja, de licentie uitleveren en het inrichten kan ‘iedereen’. Waarom dan e-office? Wij bouwen er een dienst omheen, in samenwerking met verschillende partners, zodat we organisaties nóg meer ontzorgen. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Op deze manier kunnen we echt maatwerk bieden, passende bij hun bestaande systemen en manier van werken. Daarbij kijken we altijd naar de toekomst en zorgen we ervoor dat de online werkplekken werkbaar blijven. En zeker weten dat bestaande applicaties blijven draaien en integreren binnen de Cloud PC. Op deze manier zetten we mensen op de eerste plek. En past het beter bij de organisatie om -deels- op een andere manier te werken, dan adviseren we dat natuurlijk ook.

“Hoe gemakkelijker mensen intern kunnen samenwerken, hoe makkelijker men de omgeving ervaart en hoe beter de organisatie draait.”

 

Werkt het wel voor mij? Test test test…

Okay, een ideale werkplek voor iedereen dus. Die ook nog eens niet duur is én mee-ontwikkelt met de toekomst van de organisatie. Maar werkt het dan wel met de applicaties die wij nu hebben draaien? Ook daar hebben wij een antwoord op: we werken écht samen met een organisatie en leveren niet simpelweg een licentie af. Om bijvoorbeeld zeker te weten dat huidige applicaties blijven draaien binnen de nieuwe cloud-omgeving, doen wij verschillende tests. Dus geen verrassingen of onnodige kosten achteraf. Met behulp van onze speciale tooling kunnen wij iedere app testen en zien hoe we deze het beste kunnen ontsluiten binnen de Windows 365-werkplek. En wil je bijvoorbeeld migreren van Windows 10 naar Windows 11? Ook dan kunnen wij de hele omgeving testen en zien of deze klaar is voor de update. En dát betekent dat de doorlooptijd van een implementatie flink ingekort wordt!

Zijn er dan nog meer voordelen?

Wat e-office jouw mensen kan bieden?

• Alle updates regelen wij
• Een veilige werkomgeving die overal te benaderen is
• Nieuwe mogelijkheden? Wij laten het weten!
• En wij zorgen voor de juiste adoptie, zodat de mensen in jouw organisatie zo goed mogelijk hun werk kunnen doen in de cloud pc.

Nooit uitgegroeid

Er wordt continu aan Windows 365 gesleuteld en dat is iets positiefs. Zo presenteerden ze op Microsoft Ignite de nieuwste app, waarmee mensen eenvoudig inloggen. Een echte game changer, want in plaats van met de tweestapsverificatie log je nu met de Windows365-app via een dubbelklik nóg sneller in. En dat is nog niet alles, want in de toekomst wordt het zelfs mogelijk om offline te werken. Stel je eens voor dat als de wifi in je hotel bijvoorbeeld een storing heeft, je toch doorwerken op de Cloud PC. Dat is toch een fantastische ontwikkeling?!

Hebben we je overtuigd? Of heb je nog vragen? We geven graag antwoord of laten het je in een demo zien. Zodat je zelf de voordelen van de Windows356 Cloud PC-werkplek ervaart.

5 essentiële principes voor een mensgerichte organisatie
Dit item delen: