Put people first
eo-mascot-featuredimageMicrosoft Sharepoint

SharePoint
Online.

Wat is SharePoint Online?

Microsoft SharePoint Online is een cloud-based service en helpt organisaties met het delen en managen van data, kennis en apps. Deze kun je borgen in documentbibliotheken, maar ook in teams- en communicatiesites. SharePoint Online is onderdeel van Office 365 en wordt vaak ingericht als een intranet, kennisportaal, nieuwsvoorziening of samenwerkomgeving. De mogelijkheden zijn echter eindeloos dus laat je ideeën en creativiteit door dit lijstje vooral niet beperken.

Voordelen van Sharepoint

SharePoint biedt de mogelijkheid om een interactief, intelligent intranet te ontwerpen om (nog) meer verbondenheid te creëren binnen jouw organisatie. Bovendien is een SharePoint intranet ook weer makkelijk met Microsoft Teams te integreren door middel van Viva Connections. Zo weet iedereen altijd de juiste informatie te vinden!

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren.

Het gebruik van Sharepoint brengt vele voordelen, zoals:

  • Benader jouw documenten ook via Microsoft Teams
  • Werk, zowel intern als extern, veilig en laagdrempelig en veilig samen
  • Vind makkelijk en snel de juiste informatie
  • Bevordert het werken in teams
  • Ontwerp en stel eenvoudig een intranet beschikbaar
waar-we-goed-in-zijn

Kom erachter hoe jij SharePoint optimaal kan gebruiken!

Weet jij nog niet zeker welke tooling jij nodig hebt om je collega’s maximaal te ondersteunen? Maak dan eenvrijblijvende afspraak met onze Microsoft consultant!

Ik wil een afspraak maken

Een goede voorbereiding

Wanneer je met SharePoint aan de slag gaat, is het goed om eerst een aantal zaken in kaart te brengen. Denk hierbij aan de migratie van bestaande documenten, het bepalen van een goede governance en de bijbehorende technische instellingen voor een veilige werkomgeving.

Hoewel SharePoint talloze mogelijkheden biedt qua inrichting en mogelijkheden, kan het zo zijn dat de juiste oplossing er niet meteen tussenstaat. Door de integratie met Microsoft Power Platform kunnen er customized oplossingen worden gebouwd en toegevoegd aan de SharePoint site(s). Zo blijven de mogelijkheden met SharePoint Online eindeloos!

Put people first met SharePoint

Wij kijken altijd eerst naar de mens en de organisatie voordat we bepalen welke techniek we inzetten. Wij kijken daarom altijd samen met jou hoe we de beste invulling kunnen realiseren. We werken niet met standaard oplossingen, maar zorgen dat de oplossing volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij maken we altijd zo veel als mogelijk gebruik van de standaard functionaliteiten, zodat het altijd up-to-date blijft.

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Contact

“We dachten eerst dat dit niet te realiseren was, maar door goed doorvragen en denkwerk van e-office is het toch gelukt!”

Miranda Ketelaar, adviseur digitale media @ Landstede Groep

Onze oplossingen

Als innovatieve Microsoft Solution Partner Modern Work, Data & AI en Digital & App Innovation helpen wij organisaties met de implementatie, adoptie en support van Microsoft-oplossingen. Zodat je productiever, efficiënter en fijner kunt samenwerken. Een greep uit onze Microsoft oplossingen:

Microsoft Viva
Windows 365 Cloud PC
Windows 365 Cloud PC
Microsoft Sharepoint
Microsoft Sharepoint
Microsoft Teams
Microsoft Office 365
Microsoft 365
Hier vind je al onze Microsoft-oplossingen