Put people first

Onze werkwijze

Onze werkwijze is zo uniek als een vingerafdruk. Samen realiseren we – stap voor stap – de optimale employee experience. Mens, team en organisatie.

Stap 1.

Engage employees

Optimaal samenwerken begint bij het individu. Daarom kijken wij in onze e-boarding eerst naar de eindgebruiker. Hoe werk jij het prettigst? En wat heb jij nodig? Het uitgangspunt: de kracht van mensen.

Die kracht moet optimaal tot zijn recht komen. En dat kan. Met de juiste digitale tools als ondersteuning. Het is essentieel dat medewerkers die tools effectief leren gebruiken. Daarom betrekken we hen bij ieder traject. We luisteren. We mixen ideeën, behoeften, ervaringen. En daarmee gaan we aan de slag. Het doel? Medewerkers de juiste handvatten bieden om hun werk zo goed mogelijk te doen door training en begeleiding. Zo kan iedereen met de digitale oplossingen overweg en kunnen medewerkers zonder gedoe maximaal hun kracht benutten.

waar-we-goed-in-zijn

Meer weten over onze e-boarding?

Voordat de techniek zijn werk kan doen, moet je de mensen betrekken. Daarom zeggen wij: put people first! Ons e-boarding traject is speciaal ontworpen om jou hierbij zo goed mogelijk op weg te helpen, medewerkers optimaal in hun kracht te zetten en alles uit de Microsoft 365 omgeving van jouw organisatie te halen. Het e-boarding traject bevat vier dynamische sessies, waarin we op maat gemaakte scenario’s presenteren, een gedetailleerd adviesrapport vol adoptietechnieken opleveren én een concrete roadmap naar succes opstellen. Uiteraard staat de ervaring van de eindgebruikers voorop en helpen we hen zo goed mogelijk met de (nieuwe) technologie te werken. Alles met als doel om mens, organisatie en techniek perfect te laten samenkomen.

Stap 2.

Energize teams

In stap 2 onderzoeken we hoe individuen optimaal samenwerken in krachtige teams. Wij brengen hun collectieve vermogen samen met oplossingen om ongehinderd én verbindend samen te werken. Waar ze ook zijn.

Want wanneer alle kwaliteiten, ervaringen en inzichten in het team elkaar moeiteloos vinden, ontstaat de juiste energie. Het maakt teams efficiënter, sneller. Het bevordert het vertrouwen. En door het bundelen van de kracht van individuele mensen ontstaat wat we zo hard nodig hebben in een steeds complexere wereld: een creatief, energiek en probleemoplossend team. Precies zoals we het graag zien.

Stap 3.

Elevate organisations

In stap 3 komt alles samen: individu, team en techniek vormen samen de organisatie. Die brengen we naar een next level door mensen optimaal te ondersteunen met een verbindende cultuur én de juiste technologie.

Technologie beschermt ons, helpt ons en tilt onze vermogens ver boven ons uit. Tenminste, wanneer we haar goed gebruiken. Dat vereist de juiste afspraken, control en visie; die helpen wij ontwikkelen. Geheel in lijn met de organisatie en ons geloof in de kracht van mensen. Want wanneer we de rijkdom aan data en AI als hulpmiddel gebruiken om betere keuzes te maken, kunnen we steeds veiliger en prettiger samenwerken. Dan ontketent de volle potentie op ieder niveau: medewerker, team en organisatie. Now, that’s when the magic happens!

Onze oplossingen

Als innovatieve Microsoft Solution Partner Modern Work, Data & AI en Digital & App Innovation helpen wij organisaties met de implementatie, adoptie en support van Microsoft-oplossingen. Zodat je productiever, efficiënter en fijner kunt samenwerken. Een greep uit onze Microsoft oplossingen:

Microsoft Viva
Windows 365 Cloud PC
Windows 365 Cloud PC
Microsoft Sharepoint
Microsoft Sharepoint
Microsoft Teams
Microsoft Office 365
Microsoft 365
Hier vind je al onze Microsoft-oplossingen