Put people first

Onze oplossingen

Wij kijken altijd eerst naar de mens en de organisatie voordat we bepalen welke Microsoft techniek we inzetten.

Lees meer
Meer weten over ons partnership met Microsoft?
waar-we-goed-in-zijn

Kom erachter welke tools jij kan gebruiken!

Weet jij nog niet zeker welke tooling jij nodig hebt om je collega’s maximaal te ondersteunen? Maak dan eenvrijblijvende afspraak met onze Microsoft consultant!

Viva Engage

Een sociaal platform waar kennisgebieden en interesses samen komen. Word lid van Viva Engage community’s, deel ervaringen, vraag om hulp en introduceer evenementen.

Microsoft Office 365

Microsoft 365

Het Microsoft 365 pakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Microsoft 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Microsoft 365 ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

OneDrive

OneDrive

OneDrive is een tool voor het opslaan van je persoonlijke, werk gerelateerde documenten. Jij bepaalt met wie je bestanden deelt en trekt deze rechten ook weer in als het niet meer nodig is. Krijg met de mobiele apps en via het web altijd en overal toegang tot jouw bestanden.

OneNote

OneNote

Een digitaal notitieblok dat je op elk apparaat kunt bekijken en bewerken. Gebruik het voor je persoonlijke notities of werk in teamverband in OneNote om gezamenlijke notities, notulen en andere aantekeningen te beheren.

Planner & Tasks

Planner & Tasks

Om snel en overzichtelijk team- en projecttaken te beheren. Wijs taken aan collega’s toe, maak gebruik van labels en andere functionaliteiten om taken eenvoudig, overzichtelijk en snel te beheren. Benut de kracht van samenwerkingen, gebruik Planner als integraal onderdeel van een (project) team.

To do

To do

Houd je persoonlijke taken bij met To Do. Creëer verschillende lijsten voor een beter overzicht. Maak gebruik van Tasks in Teams om een overzicht van jouw To Do en Planner taken te krijgen.

Forms

Forms

Enquêtes, vragenlijsten en quizzen. Alles is mogelijk. Verzamel eenvoudig gegevens van collega’s en externen. Deel jouw Forms via e-mail, chat of integreer het in een digitaal portaal of web omgeving.

Learning Pathways

Creëer met Learning Pathways een persoonlijke leeromgeving. Maak gratis gebruik van de standaard content, die door Microsoft altijd up-to-date wordt gehouden. En vul het, indien gewenst, aan met eigen instructies en leerpaden.

Outlook

Outlook

Gebruik Outlook om jouw e-mail en agenda te beheren. Werk je met taken in Outlook? Synchroniseer deze met To Do om ook deze taken in Tasks terug te laten komen.

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Automate

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.

Microsoft Partnership

Ons partnership
met Microsoft.

Door mensen optimaal te ondersteunen met de juiste technologie, brengen we organisaties naar een next level. Technologie beschermt ons, helpt ons en tilt onze vermogens ver boven ons uit. En we blijven altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden om medewerkers in organisaties optimaal te ondersteunen. “Empower every person and every organization on the planet to achieve more”, zoals Microsoft het zo mooi verwoordt.

Daarom is e-office Microsoft Solution Partner (voorheen Gold Partner) op het gebied van Modern Work, Data & AI en Digital & App Innovation. Onze consultants zijn gespecialiseerd in Microsoft 365. Het grootste doel is om medewerkers, teams en organisaties zo goed mogelijk samen te laten werken. Altijd met mensen op de eerste plek. Door implementatie van Microsoft technologie geven wij maximale ondersteuning om productiever, efficiënter en fijner samen te kunnen werken.

e-office investeert in mensen en is daarom altijd op zoek naar enthousiaste & vakbekwame Functional Microsoft 365 Consultants. Benieuwd geworden? Bekijk eens onze openstaande vacature

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft voor jouw organisatie?