Put people first

Adoptie & verander-
management

De moderne digitale werkomgeving is niet meer weg te denken. Door COVID-19 zijn noodgedwongen goede stappen gezet om meer hybride te werken. Maar hoe zorgen we ervoor dat we deze winst vasthouden? Hoe laat je de mensen en teams in jouw organisatie nóg beter samenwerken, om zo jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

Een organisatie verbeteren gaat niet vanzelf. Weerstand is onderdeel van ieder verbeterproces. Het komt voort uit de organisatie zelf: die bestaat uit mensen. Om verbeteringen te bewerkstelligen, moet je deze mensen dus meekrijgen. Door het enthousiasme en de ervaringen van de medewerkers te gebruiken, breng je de organisatie verder in verandering én verbetering.

e-office helpt jouw medewerkers om moderne technologie op een natuurlijke manier te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Om de technologie voor hen te laten werken, en niet andersom. Dat noemen wij adoptie van techniek. Het resultaat? Ze krijgen meer voor elkaar, maken meer goede beslissingen en dragen daardoor direct bij aan de doelstellingen van de organisatie.

Onze visie & aanpak

Belangrijk is om oog te hebben voor drie aspecten: mens, organisatie en techniek. Het succesvol adopteren van een (digitaal) verbetertraject kan niet zonder deze gecombineerde aanpak. Door te beginnen vanuit de mens – wij noemen dat Put people first – tillen we de organisatie naar een hoger level. Onze change managers helpen jouw organisatie deze belangrijke stap te maken, door samen met alle stakeholders het nieuwe besturingsmodel voor de moderne organisatie te ontwerpen en te implementeren.

We beginnen met een hands-on plan, waar we eerst de urgentie vaststellen. Welke verbetering is nodig? Wat is ons doel? Wat willen we ermee bereiken en hoe past het binnen onze visie en cultuur? Daarna gaan we aan de slag. We onderzoeken welke tactieken de organisatie verder brengen. Hoe houden we de medewerkers verbonden aan het grote doel? Hoe kunnen we de samenwerking in de organisatie aanmoedigen en verbeteren? Hierna gaan we samen aan de slag met het behalen van de afgesproken doelen. We beginnen met de quick wins en werken vanuit daar door naar werkbare verbeteringen, terwijl we leren én de verbinding met de mensen in de organisatie behouden. Zo zetten we de stappen naar succes: een succesvolle business change!

Benieuwd naar hoe e-office Adoptie & verandermanagement binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Schrijf je nu in voor onze
Microsoft 365 Digital Workforce Workshop!

“Het belangrijkste resultaat van het traject met e-office is dat collega’s de nieuwe tooling en werkwijze meer omarmd hebben. De tooling laat het kantoor nu echt optimaler werken.”

Frank van Galen, Projectleider IM & ICT @ BUas

Oplossingen waar wij adoptie & verandermanagement voor doen:

Microsoft Office 365

Microsoft 365

Het Microsoft 365 pakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Microsoft 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Microsoft 365 ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Outlook

Outlook

Gebruik Outlook om jouw e-mail en agenda te beheren. Werk je met taken in Outlook? Synchroniseer deze met To Do om ook deze taken in Tasks terug te laten komen.