Put people first

Wat we doen?

Wij geloven in de kracht van mensen. Met onze werkwijze – uniek als een vingerafdruk – laten we mensen optimaal samenwerken met de techniek van Microsoft. Zo maken we organisaties steeds slimmer.

Put people first!

 

 

“Het doel is de potentie van al die unieke mensen optimaal te benutten.”

Alles draait om mensen. Zij definiëren de kwaliteit van iedere organisatie. En het succes van ieder project. Hoeveel IT-trajecten stranden niet zonder dat het doel bereikt wordt? Dat doel – is onze overtuiging – is namelijk de mens in zijn kracht te zetten. Niet de IT op zich. Daarom beginnen wij bij mensen. Altijd. In een organisatie noemen we die mensen ‘medewerkers’. Wonderlijke wezens – kwetsbaar en inventief tegelijk – barstensvol kwaliteit. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hun de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Daarom zeggen we bij e-office ‘Put people first’. Het resultaat? De optimale employee experience. Mensen nemen daardoor betere beslissingen. Ze communiceren beter en efficiënter. En ze werken ook prettiger samen. Geweldig toch! Voel je het? Wij geloven in de kracht van mensen!

We beginnnen bij mensen. Altijd. Hoe we dat doen?Meer over onze werkwijze
organisatie

“Net als iedere vingerafdruk, is iedere organisatie uniek”

Iedere organisatie is een uniek organisme. Gevormd door de mensen die er werken én de techniek die hen verbindt. Ons doel is om organisaties slimmer te maken. Hoe? Door ze te verrijken met alle beschikbare data; de waardevolle bron die je helpt om betere beslissingen te nemen. Zodat mensen nog meer in hun kracht staan. En techniek nog beter wordt benut. Want de optimale employee experience komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is een bewuste, weloverwogen en zeer goed te onderbouwen keuze. Gestuurd door de ervaringen en behoeften van medewerkers. Ondersteund door de juiste technologie. Met de blik vooruit bouwen we samen de organisaties van de toekomst.

Wil je weten waar wij op organisatieniveau goed in zijn?

“Digitale tools als ondersteuning”

Met meer dat 30 jaar ervaring in IT hebben we veel technologische bagage. Wij geloven – naast de kracht van mensen – dan ook zeker in de kracht van techniek. Techniek als instrument om mensen te laten shinen. Onze belangrijkste kwaliteit? Het inrichten van veilige, betrouwbare én efficiënte IT-oplossingen. Met ons vooruitstrevende karakter bewegen we mee in de voorhoede van de techniek. Altijd hongerig naar innovatie. Altijd up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen. Continu in beweging. Onze kennis gebruiken wij – consultants, developers, architecten en generalisten – om digitale tools perfect te matchen met de behoefte van jouw organisatie. Zodat techniek het logische gevolg is van de mensen die ermee werken én de organisatie die erop drijft.

Microsoft Viva
Windows 365 Cloud PC
Windows 365 Cloud PC
Microsoft Sharepoint
Microsoft Sharepoint
Microsoft Teams
Microsoft Office 365
Microsoft 365
We werken met nog veel Microsoft oplossingen...

Onze werkwijze

Dus nu weet je wat we doen. Wat misschien nog wel belangrijker is, is hoe we dat doen! Want ‘Put people first’ zit in ons DNA en dát zie je terug in onze unieke werkwijze.

Stap 1.

Engage employees

Optimaal samenwerken begint bij het individu. Mensen bepalen namelijk de kwaliteit en het succes van de organisatie. In stap 1 kijken we daarom eerst naar de eindgebruiker. Hoe werk jij het prettigst? En wat heb jij nodig? Het uitgangspunt: de kracht van mensen.

Stap 2.

Energize teams

In stap 2 onderzoeken we hoe individuen optimaal kunnen samenwerken in krachtige teams. Wij brengen hun collectieve vermogen samen en stimuleren dit met oplossingen waarmee medewerkers ongehinderd én verbindend samenwerken. Waar ze ook zijn.

Stap 3.

Elevate organisations

In stap 3 komt alles samen: individu, team en techniek vormen samen de organisatie. En net als iedere vingerafdruk, is iedere organisatie uniek. Ons doel is die organisatie naar een next level te brengen. Hoe? Door mensen optimaal te ondersteunen met een verbindende cultuur en de juiste technologie.

Je leest het hierWe vertellen je graag nog meer over onze unieke werkwijze...