Put people first
Webinar Windows 365 Cloud PC

Webinar:

Van kostenbesparing tot productiviteitsboost: de kracht van Windows 365 Cloud PC

Voor wie: IT-managers die alles willen weten over de werkplek van de toekomst
Wanneer: 24 november óf 1 december
Waar: Online event van 11.00-12.00 uur

En ontdek de voordelen van de Windows 365 Cloud PC voor jouw werkplekomgeving.
Dit item delen:

Maak tijdens dit webinar kennis met de Windows 365 Cloud PC. Op een praktische manier. De Windows 365 Cloud PC is namelijk de meest mensgerichte werkplek voor nu én in de toekomst. Daarom vergelijken Frank van Attekum (e-office) en Diana Grigore (Microsoft) de Windows 365 Cloud PC met de werkplekomgeving die jij nú gebruikt. We kijken naar de kosten, flexibiliteit, veiligheid én het beheer.

“Netflix, HBO+, Spotify, Prime of de Windows 365 Cloud PC. Passen ze allemaal in dit rijtje? Jazeker! Want je beheerst de kosten per gebruiker, per maand.”

Maak kennis met de Windows 365 Cloud PC én ontdek de voordelen

 

Sprekers:

e-office | Frank van Attekum, Microsoft Teamlead e-office
Microsoft | Diana Grigore, Cloud Endpoint Technical Specialist

Dít wil jij weten over de Windows 365 Cloud PC: wij bieden je inzicht in de (on)mogelijkheden van de Windows 365 Cloud PC. Want door de introductie van deze moderne werkplek kun je overal, vanaf ieder apparaat, werken zoals jíj dat wil. Een innovatieve technologie die de manier waarop we werken en productief zijn transformeert.

Hoe verschilt de Windows 365 Cloud PC dan met traditionele werkplekken? Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie? En hoe zit het met de beveiliging van alle bedrijfsgegevens? Frank en Diana vertellen je alles over deze onderwerpen. Én meer. Na dit webinar weet jij hoe je met behulp van de Windows 365 Cloud PC een revolutie voor jouw werkplekken realiseert.

Wij zien je graag 24 november óf 1 december.
EO-Slider-1200x628-1 Cloud PC
EO-Slider-1200x628-3 themas webinar Windows 365 Cloud PC

Deze kennis over de Windows 365 Cloud PC delen we met jou

De moderne werkplek kan je zo specifiek inrichten als je zelf wilt. Op deze manier bied je medewerkers een zo goed mogelijke ondersteuning bij hun dagelijkse werkzaamheden te bieden.

Thema’s in dit webinar:

  • Dit is de Windows 365 Cloud PC
  • Dé voordelen!
  • Gebruikerservaring
  • Beveiliging en Compliance
  • Implementatie en beheer
  • Demo
  • Q&A

We beginnen met een introductie van de Windows 365 Cloud PC en laten zien hoe deze innovatieve technologie verschilt van traditionele werkplekken. Vervolgens ontdek je wat de voordelen zijn. Hoe de Windows 365 Cloud PC organisaties helpt bij kostenbesparing, flexibiliteit én beveiliging. En hoe het bijdraagt aan de verbetering van de algehele productiviteit.

Frank en Diana leren je meer over de gebruikerservaring. Ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Want met behulp van de Windows 365 Cloud PC is werken op afstand eenvoudiger dan ooit. En uiteraard vergeten we de beveiliging en compliance niet. We bespreken hoe de Windows 365 Cloud PC geavanceerde beveiligingsfuncties biedt om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen. Én om te voldoen aan regelgeving.

Wanneer we het over implementatie en beheer hebben, ontdek je de stappen voor een succesvolle implementatie van Windows 365. En hoe je eenvoudig meerdere Cloud PC’s kunt beheren.

We sluiten af met een demo van Microsoft. En geven enkele échte praktijkvoorbeelden van organisaties die de Windows 365 Cloud PC hebben geïmplementeerd en de resultaten die ze hebben behaald. Met daarna ruimte om jouw vragen te stellen en inzichten te delen tijdens een interactieve vraag-en-antwoordsessie.

We zien je graag 24 november of 1 december!

Kan je deze data niet? Meld je alsnog aan en ontvang de terugkijklink!

“Zie het als een stukje simpliciteit qua ICT, maar wél enorm veilig!”

Meld je gratis aan

Hét webinar voor IT-managers die alles willen weten over de werkplek van de toekomst. Dát is de Windows 365 Cloud PC. Waarbij innovatieve technologie, kostenbesparing, flexibiliteit, veiligheid én goed beheer samengaan.

PS: Lukt het je niet om er 24 november of 1 december bij te zijn? Meld jezelf dan alsnog aan, want wij delen achteraf een terugkijklink.

Maak een keuze