Put people first
Webinar Windows 365 Cloud PC

Terugkijken webinar:

Van kostenbesparing tot productiviteitsboost: de kracht van Windows 365 Cloud PC

Voor wie: IT-managers die alles willen weten over de werkplek van de toekomst
Waar: Online event, scroll verder voor de terugkijklink

24 november of 1 december kon je ons webinar over de Windows 365 Cloud PC volgen. Was jij er niet bij? Dít heb je gemist:

En ontdek de voordelen van de Windows 365 Cloud PC voor jouw werkplekomgeving.
Dit item delen:

Tijdens dit webinar maak je kennis met de Windows 365 Cloud PC. Op een praktische manier. De Windows 365 Cloud PC is namelijk de meest mensgerichte werkplek voor nu én in de toekomst. Daarom vergelijken Frank van Attekum (e-office) en Diana Grigore (Microsoft) de Windows 365 Cloud PC met de werkplekomgeving die jij nú gebruikt. We kijken naar de kosten, flexibiliteit, veiligheid én het beheer.

“Netflix, HBO+, Spotify, Prime of de Windows 365 Cloud PC. Passen ze allemaal in dit rijtje? Jazeker! Want je beheerst de kosten per gebruiker, per maand.”

Maak kennis met de Windows 365 Cloud PC én ontdek de voordelen

 

Sprekers:

e-office | Frank van Attekum, Microsoft Teamlead e-office
Microsoft | Diana Grigore, Cloud Endpoint Technical Specialist

Dít wil jij weten over de Windows 365 Cloud PC: wij bieden je inzicht in de (on)mogelijkheden van de Windows 365 Cloud PC. Want door de introductie van deze moderne werkplek kun je overal, vanaf ieder apparaat, werken zoals jíj dat wil. Een innovatieve technologie die de manier waarop we werken en productief zijn transformeert.

Hoe verschilt de Windows 365 Cloud PC dan met traditionele werkplekken? Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie? En hoe zit het met de beveiliging van alle bedrijfsgegevens? Frank en Diana vertellen je alles over deze onderwerpen. Én meer. Na dit webinar weet jij hoe je met behulp van de Windows 365 Cloud PC een revolutie voor jouw werkplekken realiseert.

En ontdek de voordelen van de Windows 365 Cloud PC
EO-Slider-1200x628-3 themas webinar Windows 365 Cloud PC

Over de Windows 365 Cloud PC:

Het hoe en waar we werken is veranderd. En er zijn een drietal manieren om toegang te krijgen tot jouw werkplek. Via een fysiek device, bijvoorbeeld een PC. Een gevirtualiseerd station, zoals VDI-clients of Citrix. Óf de nieuwe manier van werken > Desktop as a Service (DaaS). Waarbij DaaS de Windows 365 Cloud PC is.

Wat zijn dan de voordelen van een Windows 365 Cloud PC?

Het is enorm veilig werken, want je werkt altíjd up-to-date en met de nieuwste securityoplossingen. Je kunt er je eigen applicaties in aanbrengen. Dus geen aparte portal meer, wat je werkdag een stuk eenvoudiger maakt. Middels de ‘settings’ in Microsoft Intune kun je de werkplek inrichten zoals jij dat wil. En afhankelijk van je licentie, schaal je per gebruiker gemakkelijk op- en af. Dé kracht van de Windows 365 Cloud PC. En dit zonder dat je geheugen of cookies verliest.

“Feit: 52% van de werkenden overwegen volgend jaar hybride te werken.”

Dit vinden wij toffe ontwikkelingen:

  • GPU (graphics processing unit) is aangekondigd en volgend jaar publiekelijk beschikbaar. En naast dat de GPU binnen de Cloud PC je veel ruimte scheelt, scheelt het ook flink in de kosten.
  • Dat de Windows 365 Cloud PC in vergelijking met de Azure Virtual Desktop (AVD) zorgt voor tijdswinst. Waar het inrichten van de AVD soms maanden kan duren, het je de Cloud PC binnen een paar uur live. Het is een kwestie van de licentie aanschaffen, settings instellen en je kunt aan het werk.
  • Los van de standaardlicentie heb je nu ook een Windows 365 Frontline licentie. Hier kun je drie users op één licentie zetten. Ze moeten dan wel in ploegendienst werken, maar hebben dan allemaal een eigen Windows 365 Cloud PC.
  • De Windows 365 Cloud PC komt ook op Android en voor de iPhone beschikbaar.
  • Windows 365 Boot zorgt ervoor dat je direct je Cloud PC opent als je ook je laptop opstart, wat het gebruik nóg makkelijker maakt.
  • En de Windows 365 Switch maakt het mogelijk om eenvoudig te schakelen tussen je lokale PC en de Windows 365 Cloud PC.
  • De security is altijd vanuit Enterprise gedachte gebouwd en om technisch veilig te werken hoef je zelf niets meer in te stellen.
En laat jouw mensen optimaal samenwerken met de techniek van Microsoft

Meld je gratis aan voor de terugkijklink

Hét webinar voor IT-managers die alles willen weten over de werkplek van de toekomst. Dát is de Windows 365 Cloud PC. Waarbij innovatieve technologie, kostenbesparing, flexibiliteit, veiligheid én goed beheer samengaan.