Put people first
eo-mascot-featuredimageMicrosoft PowerApps

Microsoft
PowerApps

Wat is Microsoft PowerApps?

Met een professionele app, gemaakt in Power Apps, neem je jezelf, jouw team en je organisatie een hoop werk uit handen. Of het nou gaat om het onboarden van nieuwe medewerkers, het aanmelden van bezoekers of het automatiseren van andere bedrijfsprocessen: je kunt het zo gek niet bedenken, of onze Power Apps consultants gaan voor je aan de slag. Zij bouwen de apps die het leven van de mensen in jouw organisatie een stuk makkelijker maken!

Put people first met Power Apps

Jouw mensen zouden zich het meest bezig moeten houden met zaken die er écht toe doen, toch? Door met Power Apps bepaalde tijdrovende processen te moderniseren en automatiseren, houden medewerkers meer tijd over voor belangrijkere zaken. Onze Power Apps consultants denken met jou mee over apps, die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld papieren processen gedigitaliseerd worden. Of tijdrovende handelingen geautomatiseerd en vereenvoudigd worden. En twee vliegen in één klap: met Power Apps zorg je ervoor dat informatiestromen zichtbaar en meetbaar worden. Daardoor maak je betere, op data gebaseerde keuzes. Zo zet je de mensen in een organisatie écht op de eerste plek.

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Contact

“Processen verlopen vlotter en we scheiden afval nauwkeuriger. We zijn van een bak papierwerk naar een gedigitaliseerd proces gegaan en dat geeft inzicht”

Martin Geerders, Manager ICT Services bij AVR

Meer oplossingen uit ons
Microsoft Portfolio

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Automate

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.