Put people first
Voor alle klantvormen is er nu Copilot voor Microsoft 365 aan te schaffen. Dus geen minimum aanschaf van 300 licenties meer. > lees hier meer

NIEUWS | Copilot voor Microsoft 365 is nu voor íedereen beschikbaar!

Dinsdag 16 januari 2024

“Wanneer kunnen wij Copilot aanschaffen?” Vanaf nu dus! En dit vinden wij fantastisch nieuws.

Voor alle klantvormen is er nu Copilot voor Microsoft 365 aan te schaffen. Dus geen minimum aanschaf van 300 licenties meer. Wil je eerst beginnen met één? Dat kan. Vanaf nu kunnen klanten met -naast de Microsoft 365 Enterprise- Office 365 E3 en E5, Microsoft Business Standard en Microsoft 365 Business Premium óók Copilot aanschaffen.

Iedereen kan AI-gedreven werken

Microsoft maakt generatieve AI toegankelijk voor iedereen. En dat is fijn, want AI is niet meer weg te denken. Het wordt -ís- een belangrijk onderdeel van ons (werk)leven.

Wat is Copilot voor Microsoft 365 dan precies? Wat heb je eraan en hoe ga je ermee aan de slag in jouw organisatie? Dat leggen we in deze blog uit.

“Geweldig nieuws dat nu écht iedereen Copilot als zijn digitale werkassistent kan inzetten! Om zijn werk nóg leuker te maken, slimmer te werken én creatiever en productiever te zijn!”
Harold van de Kamp, Principal Consultant bij e-office. Gefocust op Generative AI en Employee Experience & Security, gebruikmakend van Copilot, Microsoft Viva, Microsoft 365 & Microsoft Teams

Optimaal samenwerken

Copilot voor Microsoft helt je dingen te bereiken zoals nooit tevoren. Mét behulp van de kracht van AI. Het hele nieuwsbericht van Microsoft lees je hier. En wil jij hier vandaag nog mee aan de slag?

Dit item delen:

Onze collega’s helpen je daar graag mee.