Put people first
Voor alle klantvormen is er nu Copilot voor Microsoft 365 aan te schaffen. Dus geen minimum aanschaf van 300 licenties meer. > lees hier meer

NIEUWS | Copilot voor Microsoft 365 vanaf maart/april beschikbaar in het Nederlands!

Woensdag 28 februari 2024

Goed nieuws voor Nederlandse organisaties die met AI aan de slag willen: Copilot voor Microsoft 365 is binnenkort volledig operationeel met de Nederlandse taal! Deze mijlpaal opent de deur voor Nederlandse bedrijven die aan de slag willen met AI en Microsoft Copilot. Vanaf maart/april is het volgens Microsoft dus mogelijk om in het Nederlands om een samenvatting van je vergadering te vragen, waarna binnen enkele seconden de notulen op je scherm verschijnen. Ook in het Nederlands, uiteraard! Een lang verwachte update, die ervoor zorgt dat we in Nederland ook optimaal gebruik kunnen gaan maken van de mogelijkheden die Copilot te bieden heeft.

Wat is het ook al weer en hoe ga je met Copilot voor Microsoft 365 aan de slag? Dat vertellen we je hieronder.

Dit item delen:

Wat is Copilot voor Microsoft 365 ook al weer?

Copilot voor Microsoft 365 is je persoonlijke AI-assistent. In het dagelijks werk helpt Copilot jou als gebruiker bij tal van opdrachten die je gedaan wil krijgen. Hierbij gaat de manier waarop jij werkt in Word, Excel, PowerPoint, Outlook of andere Microsoft-apps dus flink veranderen. Ten goede! Want Copilot is dé assistent van de toekomst!

Aan de slag met Copilot voor Microsoft 365

Na het lezen van dit nieuws en het zien van alle voorbeelden die we al eerder deelden in deze blog, wil je direct aan de slag met Copilot voor Microsoft 365. Maar we snappen ook dat de stap om met generatieve AI te gaan werken groot en best wel spannend is voor bedrijven. Jij als IT-manager of CIO vindt de technologie misschien wel geweldig, maar is jouw organisatie wel AI-ready? e-office kan je helpen, in welke fase jouw organisatie zich ook bevindt. Als officieel Jumpstart Partner voor Copilot voor Microsoft 365, zit e-office bovenop de laatste ontwikkelingen en kan jouw organisatie ondersteunen bij het optimaal benutten van Copilot.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Samen transformeren we werk met Copilot! 🚀