Put people first
eo-mascot-featuredimageHCL Sametime

HCL Sametime

Wat is HCL Sametime?

HCL Sametime is hét vergaderplatform waarmee je veilig en betaalbaar online samenwerkt. In HCL Sametime communiceer je realtime met je collega’s via instant messaging, online vergaderingen, audio en video. Waar of wanneer je ook werkt, op kantoor of onderweg. HCL Sametime heeft alles in huis voor kwalitatieve meetings, maar dan zonder poespas en overbodige functies. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.
HCL Sametime draait in een eigen omgeving, on premise, zodat je optimaal beschermd bent tegen gevaren van buitenaf. Doordat geen gebruik gemaakt wordt van de multicloud, kunnen hackers niet ongemerkt je omgeving binnendringen. Zo loopt je organisatie geen gevaar en is je data maximaal beschermd.

Bekijk onze video

Put peoplefirst met HCL Sametime

Bij e-office kijken we altijd eerst naar de mens en de organisatie, voor we techniek inzetten. Blijkt HCL Sametime de oplossing voor jou? Dan integreren wij de Sametime applicatie één op één met de rest van jouw digitale omgeving. HCL Sametime werkt namelijk naadloos samen met HCL Notes. Hierdoor kunnen jouw medewerkers gemakkelijk overal de chatfunctie benaderen, zonder te hoeven switchen tussen applicaties. In één oogopslag makkelijker en efficiënter met elkaar communiceren dus.

KVK

BTW

E

T

Meld je aan voor een inspiratisessie

Andere HCL oplossingen

HCL Verse

HCL Verse

Slimme, veilige en gemakkelijk te navigeren zakelijke e-mail voor dagelijks werk en samenwerking. Verse helpt bij het prioriteren van informatie, mensen en taken. Maakt samenwerken makkelijk met instant messaging, het delen van bestanden en profielbeheer, vanaf desktop of mobiel apparaat.

HCL Connections

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen.

We werken met nog meer HCL oplossingen...
Bekijk ze hier!