Put people first
eo-mascot-featuredimageViva Connections

Viva Connections

Wat is Microsoft Viva Connections?

Viva Connections is onderdeel van het Microsoft Viva Employee Experience Platform. Viva Connections is een applicatie in Teams. De tool is gebouwd op de bestaande mogelijkheden in Microsoft 365 en functioneert als een toegangspoort tot werknemerservaringen. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot gegevens en taken, relevant nieuws, communicatie, mensen en bronnen. Kortom: Viva Connections is een dashboard met alle relevante medewerkersinformatie, inclusief belangrijke applicaties, updates en nieuwsberichten, automatisch aangepast per medewerker.

De voordelen van Viva Connections

Viva Connections toont je eigen homesite (inclusief eigen branding) als een merkapp in Teams, waarbij de kracht van je intelligente SharePoint-intranet wordt gecombineerd met chat- en samenwerkingshulpmiddelen die Teams biedt.

De belangrijkste mogelijkheden zijn:

  • Navigatie en bewegwijzering: Viva Connections biedt werknemers de mogelijkheid om vanaf hun in Teams geïntegreerde dashboard naar belangrijke bronnen, sites en nieuwsberichten van jullie organisatie te navigeren.
  • Gebruikers hebben toegang tot de intranet-ervaringen van hun organisatie zonder Teams te verlaten.
  • Zoeken naar intranetinhoud: op de startpagina kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de Teams-zoekbalk naar intranetinhoud zoeken.
  • Intranetinhoud delen: intranetinhoud die binnen Teams wordt gebruikt, kan eenvoudig in chats of kanalen worden gedeeld.
  • Feed: gebruikers op de hoogte stellen van nieuws, gesprekken en video’s.

Schrijf je nu in voor onze
Microsoft Viva Workshop!

Put people first met Viva Connections

Ook jouw organisatie is afhankelijk van kostbare mensen. Zij zorgen immers dat de organisatie een bestaansrecht heeft! Met Viva Connections zet je de mensen in je organisatie op de eerste plek. Je maakt met Viva Connections de digitale werkomgeving makkelijker en efficiënter. Doordat medewerkers niet meer hoeven te switchen tussen veel verschillende applicaties, verliezen zij geen kostbare werktijd op zoek naar de juiste informatie. Viva Connections zorgt voor één overzichtelijke bron van informatie. Dat noemen wij Put people first!

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Contact