Put people first

Put people first – geloven in de kracht van mensen

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in onze organisatie. In onze collega’s, onze klanten, onze samenwerkingspartners. We hebben ervoor gezorgd dat we werken met hoogwaardige technologie. En misschien wel het allerbelangrijkste: we zijn blijven innoveren. Dat betekent dat we ook opnieuw hebben gekeken naar wie we zijn. Naar onze kernkwaliteiten én identiteit. Het resultaat is een frisse start. Een nieuw begin. We hebben de branding van e-office en de website aangepakt en zijn trots op het resultaat! Put people first is onze slogan. Want wij geloven in de kracht van mensen. Dat is de kern van de zaak. En deze kracht laat e-office maximaal tot zijn recht komen door mensen op de eerste plaats te zetten. Het draait allemaal om hen.

Drie pijlers

Put people first staat centraal in onze werkwijze en daarnaast hebben we drie pijlers gelanceerd: engage employeesenergize teams en elevate organisations. Deze drie pijlers staan symbool voor onze werkwijze. Met elke stap die je neemt, kom je dichter bij jouw einddoel. En dat hebben we gevisualiseerd in onze beeldtaal. Wanneer je medewerkers betrekt en teams voorziet van de juiste tooling, til je jouw organisatie naar een hoger niveau. Daarbij staat de mens altijd centraal en daarmee is de vingerafdruk compleet.

 

 

Engage employees

Optimaal samenwerken begint bij het individu. Want mensen bepalen namelijk de kwaliteit én het succes van de organisatie. Het uitgangspunt? De kracht van mensen. Engage employees draait om de medewerkers. Individuele mensen moeten technologie optimaal gaan gebruiken, zodat ze optimaal kunnen samenwerken. Daarom bieden we medewerkers de juiste handvatten om hun werk zo goed mogelijk te doen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Energize teams

De tweede pijler is energize teams. Dat is waar wij blij van worden! Het collectieve vermogen van krachtige teams. We zorgen ervoor dat medewerkers ongehinderd en verbindend samenwerken. Waar ze ook zijn. Want wanneer alle kwaliteiten, ervaringen en inzichten in het team elkaar moeiteloos vinden, ontstaat de juiste energie.

Elevate organisations

De laatste pijler die onze werkwijze compleet maakt, is elevate organisations. Net als iedere vingerafdruk, is iedere organisatie uniek. En ons doel is organisaties naar een next level te brengen. Hoe? Door mensen optimaal te ondersteunen met de juiste technologie, zodat we veiliger en prettiger samenwerken. En door kennis op de juiste manier te gebruiken én de data uit de samenwerking in te zetten langs de guidelines van de kenniscultuur. Want daardoor werkt de complete organisatie beter. Dan ontketent de volle potentie op ieder niveau: medewerker, team en organisatie. Now, that’s when the magic happens!

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om jouw organisatie naar een next level te brengen, door mensen op de eerste plaats te zetten?  Neem dan hier contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Meer weten over dit onderwerp?
Dit item delen: