Put people first

Artificial Intelligence (AI) als autopilot in je werk

Waarom zouden alleen elektrische auto’s een autopilot hebben? Waarom kan dat niet in een kantooromgeving? Dat is nou precies wat wij bij e-office ontwikkelen: een e-office-autopilot die zelfstandig beslissingen kan nemen. Natuurlijk worden de beslissingen genomen op basis van data, domeinkennis en de feedback van jou en je medewerkers. De autopilot leert namelijk van feedback (net als mensen dus).

AI steeds beter betaalbaar

Een kantoor-autopilot maakt onder water gebruik van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence). Moderne technologie die in steeds meer omgevingen door leveranciers wordt toegepast. Was AI vroeger bijna onbereikbaar voor de meeste organisaties door de hoge investeringskosten, tegenwoordig is AI voor bijna iedereen bereikbaar.

Nu is de vraag natuurlijk wat AI voor jouw bedrijf kan betekenen. Wat is het, hoe pas je het toe, wat zijn de (on)mogelijkheden? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe je AI binnen jouw organisatie kunt toepassen, zeker in deze bijzondere tijd.

AI ondersteunt beslissingen

Je kan je voorstellen dat je een autopilot ontwikkelt die medewerkers thuis kan ondersteunen in het beantwoorden van supportvragen of het verzorgen van bestellingen, verlofaanvragen, declaraties, et cetera. Maar de autopilot kan ook zo worden ingericht dat je wordt ondersteund in het nemen van beslissingen waarbij verschillende scenario’s mogelijk zijn.

Kennis borgen

We hebben zelfs een pilot die in staat is om waardevolle kennis van medewerkers eenvoudig vast te leggen en beschikbaar te stellen aan jouw organisatie. Hierdoor is er eindelijk een oplossing om kennis te borgen van mensen die binnenkort met pensioen gaan.

Gratis AI-consult

Er is veel mogelijk met onze autopilots in kantoren. Wil je weten hoe wij nadenken over AI en mensen? Onze AI Consultants wisselen graag eens met je van gedachten. Veel plezier in de wereld van ons elektrisch kantoor. Een wereld die leuker, efficiënter, slimmer mensvriendelijker is dan ieder analoog kantoor!

Meer weten over dit onderwerp?
Dit item delen: