Put people first
e-office behaalt Great Place To Work Certification™

NIEUWS | e-office behaalt Great Place To Work Certification™

HOUTEN, 3 april 2024 – e-office is ontzettend trots om Certified™ te zijn door Great Place To Work®. Deze prestigieuze prijs is volledig gebaseerd op wat huidige medewerkers zeggen over hun ervaringen bij e-office. Dit jaar zei maar liefst 81% van de werknemers dat het een geweldige plek is om te werken. Fantastisch nieuws!

“We zijn heel blij dat we Great Place To Work-Certified™ zijn geworden. De ervaring van medewerkers op de eerste plaats zetten, dat is wat we dagelijks voor onze klanten doen. We zeggen niet voor niets: put people first”, aldus Jasper Snijder, CEO van e-office. “Vandaar dat Great Place To Work ook zo goed bij onze visie past. e-office beschouwt employee experience al ruim 30 jaar als topprioriteit, zowel extern voor onze klanten als intern voor onze eigen collega’s. De waardering van onze eigen medewerkers is geweldig en het behalen van de certificering is een prachtige kers op de taart!”. Uiteraard werd de certificering gevierd met een award aan de muur en taart voor alle collega’s. “Op deze manier bedanken we hen nogmaals voor alles wat ze dagelijks doen. Zonder hen geen e-office!”

Great Place To Work® is de wereldwijde autoriteit op het gebied van de werkplekcultuur, de werknemerservaring en het leiderschapsgedrag waarvan is bewezen dat het marktleidende inkomsten, personeelsbehoud en meer innovatie oplevert.

“De Great Place To Work-certificering is een zeer begeerde prestatie die consistente en opzettelijke toewijding aan de algehele werknemerservaring vereist”, zegt Sarah Lewis-Kulin, de Vice President of Global Recognition bij Great Place To Work. Ze benadrukt dat certificering de enige officiële erkenning is die wordt verdiend door de realtime feedback van medewerkers over hun bedrijfscultuur. “Door het succesvol behalen van deze erkenning is het duidelijk dat e-office zich onderscheidt als een van de beste bedrijven om voor te werken en een geweldige werkomgeving biedt voor zijn werknemers.”

Dit item delen:

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat zijn mensen op de eerste plaats zet? Bezoek onze werken bij e-office website! 🚀