Put people first

HCL Volt MX geeft jouw organisatie een boost!

Ontdek de unieke voordelen van dit low-code multi experience-ontwikkelplatform


Stel je eens voor: jouw organisatie blijft succesvol in een wereld die constant verandert door technologie. Een utopie? Nee, want dat is precies waar de kracht van HCL Volt MX ligt.

Blijf jij nog vooroplopen in een markt waarin concurrentie en verandering aan de orde van de dag zijn? In deze blog legt Erwin te Kortschot, HCL Consultant e-office, uit hoe het low-code platform van HCL jouw ontwikkelproces met drie krachtige technologieën ten goede transformeert.

Dit item delen:

“Met HCL Volt MX verkort je jouw Implementatietijd met 60%!”

e-office nieuws

Til jouw ontwikkelproces naar een hoger niveau

Ontdek de innovatieve wereld van HCL Volt MX, waarin jouw ontwikkelingsproces wordt getransformeerd én de implementatietijd met maar liefst 60% verkort. Hoe? De technologieën Leap, Volt Iris en Volt Foundry werken samen om van jouw visie werkelijkheid te maken.

>>Leap

Snel en efficiënt creëren? Dat kan met Leap. Want deze HCL-technologie biedt een intuïtieve omgeving voor het moeiteloos bouwen van prachtige functionele apps, in een low-code setting. Waarbij het niet uitmaakt of je nu een beginner bent of een doorgewinterde ontwikkelaar.

>>Volt Iris

Je voegt gemakkelijk complexe functionaliteiten toe, zodat je jouw project helemaal op maat maakt. Volt Iris is een krachtige maar gebruiksvriendelijke geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor het ontwikkelen, bouwen, testen, debuggen en implementeren van mobiele applicaties. Voor meerdere platforms en allemaal vanuit één codebasis. Zodat jij excelleert in zowel low-code als ook pro-code omgevingen.

>>Volt Foundry

De derde krachtige technologie van HCL Volt MX is Volt Foundry. En fungeert als het zenuwstelsel van het platform, waardoor alles wordt aangestuurd via naadloze integratie. Met leidende omgevingen, zoals Mulesoft, Salesforce en SAP. Hierdoor ontgrendel én koppel je data aan krachtige ontwerpmogelijkheden, volledig binnen jouw controle.

De unieke voordelen van HCL Volt MX

  • Gemakkelijke integratie van verschillende diensten en databases
  • Je hebt de mogelijkheid om apps slechts één keer te bouwen
  • En deze vervolgens overal in te zetten
  • Zo blijf je enorm flexibel!

“Je hebt de flexibiliteit om jezelf te concentreren op het creëren van waarde voor jouw gebruikers.”

Wij hebben de perfecte ontwikkelingspartner gevonden voor jou

Dit innovatieve platform van HCL integreert krachtige technologieën, zoals virtuele toegevoegde realiteit, voicechat, AI en meer. Zónder afbreuk te doen aan de veiligheid of het ontwerp. Want of je nu een bedrijfsleider bent die op zoek is naar innovatie of een ontwikkelaar die efficiëntie nastreeft. HCL Volt MX is de perfecte ontwikkelingspartner. Dus verander vandaag nog de manier waarop jij apps ontwikkelt. Want met zijn geavanceerde mogelijkheden en gebruiksvriendelijke interface zal Volt MX jouw ontwikkelingsproces naar nieuwe hoogten tillen!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden Volt MX? Laat het ons weten en wij laten het je zien tijdens onze kosteloze demo van 1 uur.