Viva Insights.

Viva Insights geeft op individueel en managersniveau inzicht over het gebruik van Microsoft 365, focustijd en werkdruk. Want nooit eerder was het zó belangrijk mensen te helpen om alles even los te laten en maximaal te profiteren van hun kostbaarste bezit: tijd. Op individueel niveau helpt Viva Insights je om contact te onderhouden met collega’s, maar het waakt er ook voor dat je voldoende tijd maakt voor pauzes, leren of werk waarbij focus vereist is. Insights helpt je om de vager wordende lijn tussen werk en privé niet verder te laten afzwakken en je te stimuleren om aan het eind van je werkdag je taken af te vinken, te herplannen voor morgen, een meditatiesessie te starten of om écht werk af te sluiten.

Voor managers biedt Viva Insights datagestuurde inzichten en aanbevelingen om de gezondheid en het succes van hun teams te verbeteren. Hierbij wordt honderd procent rekening gehouden met de privacy en veiligheid van de medewerkers. Inzichten voor managers zijn namelijk pas beschikbaar bij teams vanaf vijf personen en niet terug te redeneren naar één persoon. De gegevens van de individuen zijn geanonimiseerd en vervolgens samengevat in metingen op groepsniveau.

Met Viva Insights kijk je op teamniveau hoe het gaat met de gezondheid en het succes van de mensen binnen je organisatie. Viva hanteert data en signalen uit Teams, Outlook en andere Microsoft 365-apps. Is er wel voldoende tijd om ergens gefocust aan te werken? Hoe gaat het met de gezondheid van het personeel? Moeten we nieuw personeel aannemen omdat de werkdruk van het team te hoog is? Allemaal vragen die met behulp van Viva Insights beantwoord kunnen worden.

Put people
first met
Viva Insights

Ook jouw organisatie is afhankelijk van kostbare mensen. Zij zorgen immers dat de organisatie een bestaansrecht heeft! Met Viva Insights zet je de mensen in je organisatie op de eerste plek. Medewerkers hebben een schaars onderdeel, namelijk tijd. Daarnaast is hun gezondheid cruciaal. Het is daarom belangrijk dat de mensen – de kern van de organisatie – de juiste middelen krijgen om goed, prettig en veilig te kunnen opereren. Door de juiste inzichten te verschaffen aan de individu, de manager en leiders van organisatie, maakt Viva Insights het mogelijk om beslissingen te maken op basis van gekwantificeerde gegevens, in plaats van enkel op onderbuikgevoel.

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

Meer tools uit ons
Viva Portfolio

Viva Insights

Viva Insights geeft op individueel en managersniveau inzicht over het gebruik van Microsoft 365, focustijd en werkdruk.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten.

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs