Put people first

Workshops

Als trotse Microsoft Solution Partner verzorgen we meerdere workshops, toegespitst op jouw specifieke zakelijke behoeften en uitdagingen. Met interactieve demonstraties laten we zien hoe de Microsoft oplossing er in jouw organisatie uit kan zien. Ook in onze workshops zetten we mensen áltijd op de eerste plaats: adoptie en verandermanagement staan steevast op de agenda. Samen met jou gaan we voor duurzame implementatie van de best passende oplossingen uit de Microsoft 365-suite.

Microsoft Viva Workshop

Jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Als Microsoft-partner helpen we je daar graag bij! Dit doen we met behulp van de Microsoft Viva Suite. Om te laten zien wat deze innovatieve tool voor jouw specifieke organisatie kan betekenen, hebben we een workshop ontwikkeld.

Hierin ontdek je onder meer hoe Microsoft Viva:

 • Helpt bij het ontwikkelen van effectieve werkmethoden
 • Bedrijfsprestaties verbetert
 • Medewerkers helpt te betrekken en informeren
 • De groei en ontwikkeling van medewerkers bevordert

Een waardevolle workshop om de kracht van de Microsoft Viva Suite te ontdekken en direct te zien hoe jouw bedrijf kan transformeren.

Microsoft 365 Digital Workforce Workshop

Hoe laat je je medewerkers productief en veilig (samen)werken met Microsoft 365? Tijdens de Microsoft 365 Digital Workforce Workshop krijg je een introductie in de waarde van Microsoft 365. En deze is uit te breiden voor organisaties die hun cloudtransformatie naar een veilige hybride werkomgeving al starten. Via deze workshop laten wij jouw organisatie zien hoe je je medewerkers productief en veilig kunt laten (samen)werken met Microsoft 365.

De workshop omvat:

 • Begrip van jullie zakelijke doelstellingen en het voorstellen van prioritaire scenario’s om veilig werken vanaf elke locatie mogelijk te maken.
 • Evaluatie van opties en implicaties om veilige scenario’s voor remote werken mogelijk te maken.
 • Definiëren van activeringsplannen en risico’s en mitigatiemaatregelen voor een succesvolle implementatie en adoptie.

NextGen Windows Workshop

Heb jij al inzicht in je hybride-werkdoelen? Met de overgang naar hybride werken, is het landschap van eindgebruikerscomputing volledig getransformeerd. In deze driedaagse workshop laten we je daarom kennismaken met de waarde van Windows 11, Windows 365 en Azure Virtual Desktop. Deze oplossingen bieden een veilige desktopervaring vanaf vrijwel iedere locatie.

In 3 dagen laat e-office je zien hoe jij de Microsoft-cloudoplossingen inzet voor eindgebruikerscomputing en hoe ze kunnen worden gebruikt om een veilige en productieve desktopervaring te bieden vanaf elke locatie.

Tijdens de workshops:

 • Presenteren we Windows 11, Windows 365 en Azure Virtual Desktop-oplossingen die een veilige desktopervaring bieden op diverse apparaten en zakelijke scenario’s.
 • Krijg je inzicht in de hybride-werkscenario’s en doelen van jouw organisatie met betrekking tot eindgebruikerscomputing.
 • Krijg je inzicht in jouw fysieke en virtuele apparatenomgeving.
 • Presenteren we de provisioning en het beheer van Windows 365 Cloud PC met Microsoft Intune in jouw omgeving om de zakelijke waarde van cloud-beheerde eindpunten en gebruikersgroepen te benadrukken.

KVK

BTW

E

T

Aanmelden