Put people first

Workshops

Als trotse Microsoft Copilot Jumpstart Partner verzorgen we meerdere workshops en programma’s, toegespitst op jouw specifieke zakelijke behoeften en uitdagingen rondom generatieve AI. Met interactieve demonstraties laten we zien hoe de Microsoft oplossing Copilot er in jouw organisatie uit kan zien. Ook in onze workshops en programma’s zetten we mensen áltijd op de eerste plaats: adoptie en verandermanagement staan steevast op de agenda. Samen met jou gaan we voor duurzame implementatie van de best passende oplossingen uit de Microsoft 365-suite.Copilot Value Discovery Workshop: drie soorten

Copilot Value Discovery Workshop: drie soorten

De titel van deze workshop zegt het al: in deze workshop ontdek je wat de waarde van Copilot voor jouw organisatie is. Samen met een groep van ongeveer 10 collega’s uit alle lagen van de organisatie word je gedurende één dag geïnspireerd over de mogelijkheden van Copilot. Daarna gaan jullie aan de slag: wat zijn mogelijke scenario’s waar AI jouw organisatie vooruit kan helpen en werken eenvoudiger kan maken?

Er bestaan drie soorten Value Discovery workshops.
1. De eerste workshop kan richting geven aan de organisatie brede inzet van Copilot voor Microsoft 365 zijn.
2. De tweede optie geeft handvatten voor rolgebaseerde oplossingen zoals Copilot voor Sales, Copilot voor Service en/of Copilot voor Finance. Perfect voor organisaties die Copilot willen evalueren voor specifieke organisatorische functies zoals Sales, Marketing, Finance en Service.
3. De derde optie geeft inzicht in het bouwen van specifieke Copilots voor jouw organisatie met Copilot Studio.

Welke workshop je ook kiest, je gaat naar huis met een uitgewerkte business case, scenario’s specifiek voor jouw organisatie, een ROI-berekening en een roadmap met daarin de te nemen stappen.

Voor alle klantvormen is er nu Copilot voor Microsoft 365 aan te schaffen. Dus geen minimum aanschaf van 300 licenties meer. > lees hier meer

Copilot Evaluation Accelerator (Small, Medium & Role-based)

Met het Copilot Evaluation Accelerator programma helpen we organisaties bij het snel evalueren van Microsoft Copilot: wat zijn bewezen scenario’s waarmee jouw organisatie snel de waarde van Copilot kan zien en begrijpen, zodat jullie het vertrouwen krijgen om te investeren in de aanschaf én adoptie van Microsoft Copilot? Dit Accelerator programma is bedoeld voor organisaties die Microsoft 365 al gebruiken en helpt bij het beoordelen van de waarde van Copilot voor Microsoft 365 en/of voor rol gebaseerde Copilot oplossingen voor bijvoorbeeld Sales, Service en Finance medewerkers.

Copilot Adoption Accelerator

Als organisatie wil je natuurlijk dat de aanschaf van Copilot zijn vruchten afwerpt. Om je hierbij te helpen biedt Microsoft financiering in het Adoption Accelerator programma, dat als doel heeft om je organisatie helemaal klaar te maken om met Copilot aan de slag te gaan, medewerkers zo goed mogelijk wegwijs te maken met de nieuwe technologie én om adoptie en het gebruik te stimuleren.

Dit Accelerator programma kan op meerdere manieren ingezet worden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor implementatie- en adoptieactiviteiten die passen bij jouw organisatie, maar inzet gaat altijd in overleg. Dit Accelerator programma is gericht op grote organisaties die Microsoft 365 al actief gebruiken en ook al Microsoft Copilot-licenties hebben aangeschaft. Het ondersteunt implementaties van Copilot voor Microsoft 365, rol gebaseerde Copilot oplossingen voor bijvoorbeeld Sales/Service/Finance en ook voor Copilot Studio.

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Aanmelden