Put people first

Workshops

Als trotse Microsoft Solution Partner verzorgen we meerdere workshops, toegespitst op jouw specifieke zakelijke behoeften en uitdagingen. Met interactieve demonstraties laten we zien hoe de Microsoft oplossing er in jouw organisatie uit kan zien. Ook in onze workshops zetten we mensen áltijd op de eerste plaats: adoptie en verandermanagement staan steevast op de agenda. Samen met jou gaan we voor duurzame implementatie van de best passende oplossingen uit de Microsoft 365-suite.

Copilot for Microsoft 365 Engagement

Copilot voor Microsoft 365 is dé assistent van de toekomst. Wil je als organisatie aan de slag met Copilot for Microsoft 365? Dan móet je de Copilot voor Microsoft 365 Engagement Workshop volgen.

De workshop is een driefasen-traject waarmee je de behoeften van jouw organisatie beoordeelt, de mogelijkheden verkent en een plan opstelt om Copilot voor Microsoft 365-scenario’s in je organisatie te implementeren. e-office kan de workshop geven omdat we gecertificeerd Copilot voor Microsoft 365 Jumpstart Partner zijn.

What’s in it for me? In deze workshop leer je hoe met Copilot voor Microsoft 365 creatiever, productiever en efficiënter kunt werken. Je ontdekt hoe Copilot samenwerkt met tal van Microsoft 365-apps en hoe Copilot kan worden uitgebreid met plug-ins voor toegang tot je eigen gegevens en -applicaties. Samen verkennen we mogelijke scenario’s voor jouw organisatie. Als klap op de vuurpijl krijg je toegang tot bronnen, best practices en community-ondersteuning.

Wat dit dan allemaal het oplevert? Een uitvoerbaar stappenplan om Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie doelgericht en veilig te testen en te implementeren!

Voor alle klantvormen is er nu Copilot voor Microsoft 365 aan te schaffen. Dus geen minimum aanschaf van 300 licenties meer. > lees hier meer

Copilot for Microsoft 365 Adoption Accelerator

De nieuwe Copilot voor Microsoft 365 Adoption Accelerator is een pakket dat is ontworpen om organisaties, na aanschaf van de nodige Copilot voor Microsoft 365 licenties, te helpen bij het implementeren, uitrollen en stimuleren van de adoptie ervan. e-office kan de workshop geven omdat we gecertificeerd Copilot voor Microsoft 365 Jumpstart Partner zijn.

Tijdens deze sessie helpt e-office je met een Copilot Adoption Assessment, wat een uitvoerbaar stappenplan oplevert waarmee jij als organisatie je licenties optimaal kan inzetten bij early adopters. We helpen je daarna ook je bij het plannen, voorbereiden, implementeren en stimuleren van de adoptie van Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie. Je krijgt toegang tot de best practices, bronnen en tools van Microsoft om het adoptietraject te ondersteunen. Wij zorgen voor de veiligheid, compliance, privacy en verantwoord gebruik van Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie. Daarnaast meten én monitoren we het succes van alle adoptie-inspanningen.

Microsoft Viva Workshop

Jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Als Microsoft-partner helpen we je daar graag bij! Dit doen we met behulp van de Microsoft Viva Suite. Om te laten zien wat deze innovatieve tool voor jouw specifieke organisatie kan betekenen, hebben we een workshop ontwikkeld.

Hierin ontdek je onder meer hoe Microsoft Viva:

 • Helpt bij het ontwikkelen van effectieve werkmethoden
 • Bedrijfsprestaties verbetert
 • Medewerkers helpt te betrekken en informeren
 • De groei en ontwikkeling van medewerkers bevordert

Een waardevolle workshop om de kracht van de Microsoft Viva Suite te ontdekken en direct te zien hoe jouw bedrijf kan transformeren.

Microsoft 365 Digital Workforce Workshop

Hoe laat je je medewerkers productief en veilig (samen)werken met Microsoft 365? Tijdens de Microsoft 365 Digital Workforce Workshop krijg je een introductie in de waarde van Microsoft 365. En deze is uit te breiden voor organisaties die hun cloudtransformatie naar een veilige hybride werkomgeving al starten. Via deze workshop laten wij jouw organisatie zien hoe je je medewerkers productief en veilig kunt laten (samen)werken met Microsoft 365.

De workshop omvat:

 • Begrip van jullie zakelijke doelstellingen en het voorstellen van prioritaire scenario’s om veilig werken vanaf elke locatie mogelijk te maken.
 • Evaluatie van opties en implicaties om veilige scenario’s voor remote werken mogelijk te maken.
 • Definiëren van activeringsplannen en risico’s en mitigatiemaatregelen voor een succesvolle implementatie en adoptie.

NextGen Windows Workshop

Heb jij al inzicht in je hybride-werkdoelen? Met de overgang naar hybride werken, is het landschap van eindgebruikerscomputing volledig getransformeerd. In deze driedaagse workshop laten we je daarom kennismaken met de waarde van Windows 11, Windows 365 en Azure Virtual Desktop. Deze oplossingen bieden een veilige desktopervaring vanaf vrijwel iedere locatie.

In 3 dagen laat e-office je zien hoe jij de Microsoft-cloudoplossingen inzet voor eindgebruikerscomputing en hoe ze kunnen worden gebruikt om een veilige en productieve desktopervaring te bieden vanaf elke locatie.

Tijdens de workshops:

 • Presenteren we Windows 11, Windows 365 en Azure Virtual Desktop-oplossingen die een veilige desktopervaring bieden op diverse apparaten en zakelijke scenario’s.
 • Krijg je inzicht in de hybride-werkscenario’s en doelen van jouw organisatie met betrekking tot eindgebruikerscomputing.
 • Krijg je inzicht in jouw fysieke en virtuele apparatenomgeving.
 • Presenteren we de provisioning en het beheer van Windows 365 Cloud PC met Microsoft Intune in jouw omgeving om de zakelijke waarde van cloud-beheerde eindpunten en gebruikersgroepen te benadrukken.

e-office
Duwboot 20
3991 CD Houten

KVK30134449

BTWNL 805035266B01

Aanmelden