Put people first

Persoonlijke werkplekken: e-office is Premium Partner van LiveTiles

e-office en LiveTiles hebben gezamenlijk de missie om ervoor te zorgen dat mensen met behulp van technologie een optimale werkplaats realiseren. LiveTiles biedt de tooling aan en e-office zorgt voor de adoptie van deze technologie bij haar klanten. “Op deze manier bieden technologie en aandacht voor de mens samen een sterk verhaal”, legt Frank van Attekum, Solution Lead Engineering bij e-office, ons uit. “We bieden datagedreven oplossingen, waarmee jouw werkplek inspeelt op wat jíj nodig hebt. Zo hou je meer tijd over om waarde te leveren binnen jouw rol in de organisatie.” Sinds dit jaar is e-office één van de twee LiveTiles Premium Partners in Nederland. “En daar zijn we best trots op!”

Krachten bundelen voor nóg sterkere oplossing

Tim Swaag van LiveTiles vertelt: “Net als e-office zetten wij niet de technologie, maar mensen op de eerste plaats. Dat is ook de missie die we voor de komende jaren hebben opgesteld. We want to revolutionise how technology interacts with humans and humans with technology. Bij LiveTiles hebben we ons als doel gesteld om de transitie naar online werken voor iedereen gemakkelijk te maken. Om de complexiteit die innovaties met zich meebrengen te versimpelen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we onze focus op de digitale werkplek en willen we alle beschikbare kennis en informatie binnen een organisatie via één gecentraliseerde hub aanbieden. Aan alle medewerkers. Hierdoor kan men effectiever samenwerken, worden ze productiever en hebben ze tijd over om een meerwaarde voor de organisatie te zijn.”

Gepersonaliseerde intranetoplossingen dankzij Artificial Intelligence

Jarenlang was Intranet voor velen van ons de startplek van een werkdag, maar ervaring leert dat niet iedereen zijn dag begint vanuit een startscherm. “LiveTiles draait dit proces daarom om. In plaats van medewerkers te verzoeken om vanuit één startscherm te werken, volgt LiveTiles de medewerkers. Daar waar jij werkt, is LiveTiles. Het programma herkent patronen, ziet bijvoorbeeld binnen welke app je het meest werkt en pint zichzelf daar vast. Dat zorgt er onder andere voor dat je minder hoeft te switchen tussen applicaties en verbonden blijft met de organisatie”, vertelt Tim.

Frank vult aan: “De oplossingen zijn gepersonaliseerd. Logt een medewerker in, dan herkent het programma zijn of haar rol binnen de organisatie en krijg je toegang tot jouw datalaag binnen de organisatie. Je ziet dus precies díe informatie die voor jou relevant is. Ook kunnen we op het juiste moment van de dag, per project en zelfs device-specifiek content pushen naar medewerkers. Een stukje AI.” Het is een slimme, unieke integratie met Microsoft 365. Het voordeel? Wanneer een klant al geïnvesteerd heeft in Microsoft 365-licenties, verrijkt LiveTiles deze door daar simpelweg modules tegenaan te zetten. Zo gebruiken je het beste van twee werelden.

Persoonlijke werkplek met LiveTiles

De methodiek van LiveTiles helpt organisaties om persona’s en gebruikersgroepen in kaart te brengen. Maar je verkrijgt ook inzicht in het gebruik. Wordt het corporate nieuws bijvoorbeeld goed gelezen? Of welke apps zetten medewerkers in? Frank: “We kijken samen naar de dagelijkse werkzaamheden en scenario’s bij een klant, om vervolgens een oplossing te bieden die aansluit bij de mensen en wensen van de organisatie. Want techniek is niet een doel op zich, het gaat er juist om mensen de toegevoegde waarde te laten zien. Dat ze ermee willen werken.” Je krijgt een compleet gepersonaliseerde werkplek, waarbij je als medewerker precies ziet wat je nodig hebt om productiever en efficiënter te werken. “Men hoeft niet meer te speuren naar informatie, nooit meer met vele kliks te navigeren of collega’s op te zoeken voor een project. Je hebt een eigen portaal die jou volgt, zodat je altijd en overal op de hoogte bent”, besluit Tim.

Ben je benieuwd hoe je met behulp van LiveTiles jouw medewerkers in hun kracht zet? Neem dan hier contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

Meer weten over dit onderwerp?
Dit item delen: