Put people first
eo-mascot-featuredimageHCL BigFix

BigFix

Wat is HCL BigFix?

HCL BigFix is het enige eindpuntbeheerplatform waarmee IT-operaties en beveiligingsteams ontdekking, beheer en herstel volledig kunnen automatiseren – of dit nu lokaal, virtueel of in de cloud is – ongeacht het besturingssysteem, de locatie of de connectiviteit. HCL BigFix is het enige eindpuntbeheerplatform waarmee IT-operaties en beveiligingsteams ontdekking, beheer en herstel volledig kunnen automatiseren – of dit nu lokaal, virtueel of in de cloud is – ongeacht het besturingssysteem, de locatie of de connectiviteit.

KVK

BTW

E

T

Meld je aan voor een inspiratisessie

Andere HCL oplossingen

HCL Verse

HCL Verse

Slimme, veilige en gemakkelijk te navigeren zakelijke e-mail voor dagelijks werk en samenwerking. Verse helpt bij het prioriteren van informatie, mensen en taken. Maakt samenwerken makkelijk met instant messaging, het delen van bestanden en profielbeheer, vanaf desktop of mobiel apparaat.

HCL Connections

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen.