Put people first

Automatisering

Medewerkers maken het verschil bij moderne organisaties. Daarom is het belangrijk dat jouw medewerkers zich kunnen focussen op wat werkelijk belangrijk is. Automatisering helpt hierbij.

Medewerkers worden afgeleid door het invullen van formulieren, rapporten, goedkeuren van een processtap, tekenen van documenten, inboeken van informatie in backoffice systemen, noem maar op. e-office ruimt voor jouw bedrijf de werkplek, afdeling en het kantoor op door de afleiding weg te automatiseren.

Onze visie & aanpak

Door het opruimen van zoveel mogelijk afleiding houden medewerkers meer tijd en energie over om werkelijk waarde toe te voegen aan de moderne organisatie!

Benieuwd naar hoe e-office Automatisering binnen jouw organisatie aan kan pakken?

“Processen verlopen vlotter en we scheiden afval nauwkeuriger. We zijn van een bak papierwerk naar een gedigitaliseerd proces gegaan en dat geeft inzicht”

Martin Geerders, Manager ICT Services bij AVR

Tools:

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Automate

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.

Gerelateerde blogs