Put people first

Employee
Experience

Wij laten medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Dit doen we vanuit de overtuiging dat de mens de organisatie maakt. En daarmee automatisch ook het succes van de organisatie! De focus op de beleving van medewerkers binnen organisaties wordt ook wel Employee experience (EX) genoemd en groeit enorm in populariteit. Goed nieuws, vinden wij. Want wij geloven in de kracht van mensen: put people first is niet voor niets onze slogan.

Technologie is een belangrijk aspect binnen employee experience. We zijn trots als e-office de eerste Microsoft Viva partner van Nederland te zijn. Met het geïntegreerde employee experience platform zorg je ervoor dat medewerkers maximaal gefaciliteerd zijn om altijd en overal prettig te kunnen (samen)werken. Ze vinden snel de kennis die ze nodig hebben, blijven zichzelf ontwikkelen en staan eenvoudig in verbinding met collega’s, de organisatie en de strategische plannen en doelen.

Onze visie & aanpak

Met Microsoft Viva help je om werknemers een goede balans te laten vinden tussen werk en privé. Ook zet e-office Microsoft Viva in om je organisatie en medewerkers de gewenste ondersteuning te bieden voor hybride werken. Door middel van deze employee experience tool helpen we medewerkers om op een ontspannen, inspirerende en effectieve manier (samen) te werken. Put people first, dus!

Employee experience is een term die lekker bekt, maar heeft een nog veel krachtigere inhoud: we stellen individuen in staat het beste uit zichzelf te halen in de werkomgeving én een werkplek die dat faciliteert. En wat dat de organisatie dan oplevert? Naast blije medewerkers die zich uitgedaagd en gesteund voelen, tilt het je organisatie als geheel naar een hoger level. Financiële targets worden eerder gehaald, klanten zijn blij en innovatie verloopt soepeler (bron: Definite Guide on EX – Rapport door JoshBersin).

Schrijf je nu in voor onze
Microsoft Viva Workshop!

5 essentiële principes voor een mensgerichte organisatie

Wat heb je als organisatie nodig om mensen op de eerste plaats te zetten? Om van jouw traditionele organisatie een mensgerichte organisatie te maken? Daar vertellen we je graag meer over.

Employee experience gaat over mensen, cultuur, leiderschap, besturing en daarnaast natuurlijk ook over de processen en technologie die dit mogelijk maken. Als e-office bieden we een raamwerk om organisaties te helpen de employee experience binnen hun organisatie concreet handen en voeten te geven. Dit doen we op basis van de ervaring die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan met het ontwikkelen en inrichten van mensgerichte organisaties.