Power Apps.

Ken je dat? Twintig tools die je kunt gebruiken, maar geen één past echt bij wat jij nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen? Met Power Apps bouwen wij samen met jou precies de app die jij nodig hebt.

Met een professionele app, gemaakt in Power Apps, neem je jezelf, jouw team en je organisatie een hoop werk uit handen. Of het nou gaat om het onboarden van nieuwe medewerkers, het aanmelden van bezoekers of het automatiseren van andere bedrijfsprocessen: je kunt het zo gek niet bedenken, of onze Power Apps consultants gaan voor je aan de slag. Zij bouwen de apps die het leven van de mensen in jouw organisatie een stuk makkelijker maken!

Put people
first met
Power Apps

Jouw mensen zouden zich het meest bezig moeten houden met zaken die er écht toe doen, toch? Door met Power Apps bepaalde tijdrovende processen te moderniseren en automatiseren, houden medewerkers meer tijd over voor belangrijkere zaken. Onze Power Apps consultants denken met jou mee over apps, die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld papieren processen gedigitaliseerd worden. Of tijdrovende handelingen geautomatiseerd en vereenvoudigd worden. En twee vliegen in één klap: met Power Apps zorg je ervoor dat informatiestromen zichtbaar en meetbaar worden. Daardoor maak je betere, op data gebaseerde keuzes. Zo zet je de mensen in een organisatie écht op de eerste plek.

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

“Processen verlopen vlotter en we
scheiden afval nauwkeuriger.
We zijn van een bak papierwerk naar
een gedigitaliseerd proces gegaan en dat geeft inzicht”

Martin Geerders, Manager ICT Services bij AVR

Bekijk klantcase

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs