Microsoft.

 

Tools die wij gebruiken: 

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Teams

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft. In dit platform komen alle aspecten van samenwerking samen.

Power Apps

Aangepaste apps bouwen voor jouw zakelijke behoeften? Met Power Apps bouw je snel aangepaste zakelijke apps, die verbinding maken met data die is opgeslagen op het onderliggende gegevensplatform of in verschillende online en on-premises gegevensbronnen.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Viva Insights

Viva Insights geeft op individueel en managersniveau inzicht over het gebruik van Microsoft 365, focustijd en werkdruk.

Viva Topics

Met Viva Topics verbeter je de employee experience door kennis en expertise door je hele organisatie heen te delen. Verbind experts aan vragenstellers en creëer een centrale plek voor informatie. Op deze manier ontlast je medewerkers van het zoeken naar informatie.

Viva Connections

Viva Connections biedt de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot gegevens en taken, relevant nieuws, communicatie, mensen en bronnen. 

Viva Learning

Viva Learning draagt bij aan het creëren van een leercultuur binnen je organisatie. Het is een gecentraliseerde leerhub in Microsoft Teams waarmee je leervaardigheden in je dag integreert. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Delve

In Delve beheer jij jouw profiel. Naast jouw functie en contactgegevens kun je hier ook kennisgebieden en interesses noteren. Daarnaast krijg je een overzicht van de documenten waarin jij recent gewerkt hebt en waar jouw collega’s mee bezig zijn. Delve past nooit machtigingen aan, dus je ziet alleen documenten waar je al toegang tot hebt. 

OneDrive

OneDrive is een tool voor het opslaan van je persoonlijke, werk gerelateerde documenten. Jij bepaalt met wie je bestanden deelt en trekt deze rechten ook weer in als het niet meer nodig is. Krijg met de mobiele apps en via het web altijd en overal toegang tot jouw bestanden.

OneNote

Een digitaal notitieblok dat je op elk apparaat kunt bekijken en bewerken. Gebruik het voor je persoonlijke notities of werk in teamverband in OneNote om gezamenlijke notities, notulen en andere aantekeningen te beheren.

Planner & Tasks

Om snel en overzichtelijk team- en projecttaken te beheren. Wijs taken aan collega’s toe, maak gebruik van labels en andere functionaliteiten om taken eenvoudig, overzichtelijk en snel te beheren. Benut de kracht van samenwerkingen, gebruik Planner als integraal onderdeel van een (project) team.

To do

Houd je persoonlijke taken bij met To Do. Creëer verschillende lijsten voor een beter overzicht. Maak gebruik van Tasks in Teams om een overzicht van jouw To Do en Planner taken te krijgen. 

Forms

Enquêtes, vragenlijsten en quizzen. Alles is mogelijk. Verzamel eenvoudig gegevens van collega’s en externen. Deel jouw Forms via e-mail, chat of integreer het in een digitaal portaal of web omgeving.

Yammer

Een sociaal platform waar kennisgebieden en interesses samen komen. Word lid van Yammer community’s, deel ervaringen, vraag om hulp en introduceer evenementen.

Learning Pathways

Creëer met Learning Pathways een persoonlijke leeromgeving. Maak gratis gebruik van de standaard content, die door Microsoft altijd up-to-date wordt gehouden. En vul het, indien gewenst, aan met eigen instructies en leerpaden.

Outlook

Gebruik Outlook om jouw e-mail en agenda te beheren. Werk je met taken in Outlook? Synchroniseer deze met To Do om ook deze taken in Tasks terug te laten komen.

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.

Ons partnership
met Microsoft.

 

Door mensen optimaal te ondersteunen met de juiste technologie, brengen we organisaties naar een next level. Technologie beschermt ons, helpt ons en tilt onze vermogens ver boven ons uit. En we blijven altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve mogelijkheden om medewerkers in organisaties optimaal te ondersteunen. “Empower every person and every organization on the planet to achieve more”, zoals Microsoft het zo mooi verwoordt.

Daarom is e-office al ruim 20 jaar Gold Partner van Microsoft. Onze consultants zijn gespecialiseerd in Microsoft 365. Het grootste doel is om medewerkers, teams en organisaties zo goed mogelijk samen te laten werken. Altijd met mensen op de eerste plek. Door implementatie van Microsoft technologie geven wij maximale ondersteuning om productiever, efficiënter en fijner samen te kunnen werken.

E-office investeert in mensen en is daarom altijd op zoek naar enthousiaste & vakbekwame Functional Microsoft 365 Consultants. Benieuwd geworden? Bekijk eens onze openstaande vacature

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op