Put people first
e-office nieuws

Ontdek hoe onze Microsoft workshops jouw organisatie transformeren!

Je wil het intranet van de organisatie naar een hoger niveau brengen door Microsoft Viva te introduceren. Of wil je met de Microsoft 365 Cloud PC aan de slag, maar worstel je nog met hoe dit goed neer te zetten? Waar begin je dan? Bij een Microsoft workshop!

Want als partner van Microsoft, bieden wij unieke workshops die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften en uitdagingen. Need we say more? Misschien wel. Lees daarom verder in deze blog, waarin we je -samen met onze collega Harold- meer vertellen over wat onze workshops voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Dit item delen:

Waarom een Microsoft workshop?

De wereld verandert continu. En Microsoft ook. Daarom werken wij -in nauwe samenwerking met Microsoft- onze kennis continu bij. En schuiven we de standaard van onze workshops op. “We kijken naar hoe je iets naar boven kunt halen binnen de organisatie. Waar liggen de uitdagingen, hoe zet je deze om in scenario’s en hoe zet je die vervolgens weer om naar techniek? Waarbij adoptie een randvoorwaarde is”, vertelt Harold van de Kamp, e-office Principal Consultant.

Samen streven naar duurzame implementatie

Door middel van interactieve demonstraties laten we je zien hoe de oplossingen van Microsoft er binnen jouw organisatie uit kunnen zien. En bij ons staan mensen altijd op de eerste plaats, dus adoptie en verandermanagement zijn essentiële onderdelen van onze workshops. Samen met jou streven we naar een duurzame implementatie van de meest geschikte oplossingen uit de uitgebreide Microsoft 365-suite.

“Leer effectieve werkmethoden ontwikkelen, bedrijfsprestaties verbeteren en medewerkers betrekken én informeren.”

Duurzame investering

Welk probleem heb je? Bij wie speelt dit probleem? Kunnen we een stappenplan maken? Harold legt uit: “Jazeker, op basis van de problemen die tijdens de voorbereidende gesprekken naar voren komen. En dit combineren we met onze ervaring. Het resultaat is een vervolgtraject, toegespitst op de eventuele investering voor de organisatie. Een roadmap waar we samen de komende jaren op kunnen bouwen.”

Jouw agenda:

  • Voorbespreking
  • Introductie rondom het thema, zoals werknemerservaring
  • Verdieping thema
  • Inventarisatie pijnpunten en verdieping én vertaling naar scenario’s
  • Vertaling naar geprioriteerde scenario’s en roadmap + implementatiestrategie
  • Presentatie resultaten en logische vervolgstap

Onze workshops:

  • Microsoft Viva Workshop
  • Microsoft 365 Digital Workforce Workshop
  • NextGen Windows Workshop

Betrokkenheid vergroot innovatiesucces: workshops voorbereiden en succes garanderen!

“Om het meeste uit deze workshops te halen, is het belangrijk om tijdens de voorbereiding alle lagen van de organisatie erbij te betrekken en zo een goed beeld van de eindgebruikers te krijgen. Want zo vergroot je de slagingskans van de innovatie.” Harold gaat verder: “Zo kunnen we goed voorbereid de workshops in gaan. De workshops zijn grotendeels gestandaardiseerd, zodat we voor iedereen dezelfde kwaliteit kunnen waarborgen. Maar dit betekent bijvoorbeeld ook dat we vooraf kunnen laten zien hoe het adviesrapport eruit komt te zien en je als organisatie achteraf niet voor verrassingen komt te staan.”

Neem je de mensen niet mee in het beslissingsproces, dan is de kans groot dat de investering niet slaagt.”

Hetzelfde doel voor ogen

“En alle Microsoft workshops hebben hetzelfde doel voor ogen: samen op zoek naar een duurzame implementatie van de best passende oplossingen uit de Microsoft 365-suite. Daarvoor krijg je als organisatie meer zekerheid, toegespitst op jouw situatie. Dus niet sales die ‘ongevraagd’ met een oplossing komt, maar een oplossing waar de mensen binnen de organisatie ook écht om vragen. Een betere investering dus!”, besluit Harold.

Bij e-office zetten we onze ruim 30 jaar ervaring voor jou in, omdat we geloven in de kracht van mensen. En met onze unieke werkwijze laten we mensen optimaal samenwerken. Zo maken we organisaties steeds slimmer. Welke workshop boek jij als eerste?