Put people first

Haal alles uit je digitale werkomgeving: zo ga je slim(mer) en efficiënt samenwerken met Microsoft 365

Een kijkje in de keuken van Woningcorporatie Vidomes: uitdagingen, plan van aanpak en beoogd resultaat.

Herken je dat? Je staat op het punt om je omgeving naar de Cloud te migreren of je hebt dit net gedaan. Alle toepassingen zijn ready to go, je licenties zijn op orde en technisch gezien heb je alles voor elkaar. Maar dan… Hoe ga je ervoor zorgen dat Microsoft 365 ook omarmd wordt door de organisatie? Dat je IT-oplossing ook echt gebruikt gaat worden? En dat alle functionaliteiten binnen de gekozen Microsoft licenties optimaal benut worden? Kortom: hoe ga je slim(mer) en efficiënt samenwerken met Microsoft 365?

Dat vertellen we je graag dinsdag 19 maart tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2024. Wat je allemaal kunt verwachten vertellen we hieronder.

Dit item delen:

Kennissessie e-office en Vidomes

Woningcorporatie Vidomes bevond zich exact in dezelfde situatie. In deze kennissessie leer je wat hun uitdagingen zijn en hoe ze met behulp van e-office recent aan de slag zijn gegaan met het slimmer en efficiënt inzetten van Microsoft 365. Je krijgt een kijkje in de keuken van het verandertraject bij Vidomes: wat is er al gebeurd, wat is het plan van aanpak en wat is het beoogde eindresultaat? Aangevuld met praktische tips van e-office, waarmee je in jouw organisatie direct aan de slag kunt. Eerste tipje van de sluier? Het belangrijkste aspect van jouw IT-project is júist niet de techniek, maar de mens die ermee moet werken!

Na het volgen van deze sessie weet je hoe je over de as van mens, organisatie en techniek het verandertraject in jouw organisatie moet aanpakken, zodat je slim(mer), efficiënt én met plezier kunt samenwerken in Microsoft 365. Zorg dat je erbij bent!

De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2024

Waar? Expo Houten (Langs de A27, gratis parkeren voor de deur).
Wanneer? Dinsdag 19 maart 2024
Kennissessie e-office: 13:15 (45 minuten)
Voor wie? Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen

Kennissessie e-office De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2024