Put people first

Aan de slag met Copilot voor Microsoft 365? Volg een Engagement Workshop!

Jouw organisatie heeft besloten aan de slag te willen met generatieve AI en Copilot voor Microsoft 365. Maar waar begin je? Wat zijn de goede eerste stappen om te nemen? Door het volgen van een Copilot voor Microsoft 365 Engagement Workshop geef je jouw Copilot-project een kick-start!

De Copilot voor Microsoft 365 Engagement Workshop is een workshop in drie stappen, waarmee je de behoeften van jouw organisatie beoordeelt, de mogelijkheden verkent én een plan opstelt om Copilot-scenario’s in je organisatie te implementeren.

De workshop vindt plaats op het kantoor van e-office in Houten, bij jullie op locatie óf online. In deze workshop leer je hoe met Copilot voor Microsoft 365 creatiever, productiever en efficiënter kunt werken. Je ontdekt hoe Copilot samenwerkt met tal van Microsoft 365-apps en hoe Copilot kan worden uitgebreid met plug-ins voor toegang tot je eigen gegevens en -applicaties. Samen verkennen we mogelijke scenario’s voor jouw organisatie. Als klap op de vuurpijl krijg je toegang tot bronnen, best practices en community-ondersteuning.

Dit item delen:

 

De opzet van de workshop is als volgt:

1. Voorbereiding voorafgaand aan de workshop

  • Intake over de wensen en behoeften

2. Op de dag van de workshop

  • Kick-off en inspiratiesessie
  • Sessie scenario-inventarisatie
  • Sessie uitwerking en prioritering scenario’s

3. Na de workshop:

  • Opstellen adviesrapportage (door e-office)
  • Presentatie van het adviesrapport

Wat dit dan allemaal het oplevert? Een uitvoerbaar stappenplan om Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie doelgericht en veilig te testen en te implementeren!

e-office kan de workshop geven omdat we gecertificeerd Copilot voor Microsoft 365 Jumpstart Partner zijn. Dit betekent ook dat voor een groot deel van de organisaties die de workshop bij ons willen volgen, deze gefinancierd wordt door Microsoft en dus gratis is!

Workshop Copilot for Microsoft 365 Engagement

Wil je meer weten over de Copilot voor Microsoft 365 Engagement Workshop? Of ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor de funding vanuit Microsoft? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meld je aan!

Copilot for Microsoft 365 Engagement