Put people first

Workshop Copilot for Microsoft 365 Engagement

 

Copilot voor Microsoft 365 is dé assistent van de toekomst. Wil je als organisatie aan de slag met Copilot for Microsoft 365? Dan móet je de Copilot voor Microsoft 365 Engagement Workshop volgen.

De workshop is een driefasen-traject waarmee je de behoeften van jouw organisatie beoordeelt, de mogelijkheden verkent en een plan opstelt om Copilot voor Microsoft 365-scenario’s in je organisatie te implementeren. e-office kan de workshop geven omdat we gecertificeerd Copilot voor Microsoft 365 Jumpstart Partner zijn.

What’s in it for me? In deze workshop leer je hoe met Copilot voor Microsoft 365 creatiever, productiever en efficiënter kunt werken. Je ontdekt hoe Copilot samenwerkt met tal van Microsoft 365-apps en hoe Copilot kan worden uitgebreid met plug-ins voor toegang tot je eigen gegevens en -applicaties. Samen verkennen we mogelijke scenario’s voor jouw organisatie. Als klap op de vuurpijl krijg je toegang tot bronnen, best practices en community-ondersteuning.

Wat dit dan allemaal het oplevert? Een uitvoerbaar stappenplan om Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie doelgericht en veilig te testen en te implementeren!

Dit item delen:

Workshop Copilot for Microsoft 365 Engagement

Meld je aan!

Copilot for Microsoft 365 Engagement