Put people first

Veiligheid & controle

Modern werken betekent hybride werken. Dit hybride werken omvat een combinatie van werken op kantoor en op afstand. En om dit mogelijk te maken zijn zowel je werkomgeving en de data meer en meer overal ter wereld digitaal benaderbaar. Bij dit digitaal werken moet je ervan uit kunnen gaan dat de identiteiten van personen beschermd zijn en de data die wordt gebruikt betrouwbaar en veilig is. Of het nu gaat om het gebruiken van data uit ERP- of financiële systemen, documenten of het samenwerken met gasten. Je wilt er altijd zeker van zijn dat dit veilig plaatsvindt en je in controle bent.

Onze visie & aanpak.

Om die reden focussen wij ons op veiligheid & controle services, die als een schil om de samenwerkingsomgeving en data werkt. Deze schil checkt alle interacties die worden uitgevoerd naar en vanuit de samenwerkingsomgeving. Het resultaat? Met een gerust hart alleen, met je collega’s en externen veilig, digitaal (samen)werken.

Benieuwd naar hoe e-office veiligheid & controle binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Techniek die wij inzetten op het
gebied van veiligheid & controle

Microsoft Office 365

Microsoft 365

Het Microsoft 365 pakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Microsoft 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Microsoft 365 ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.