Put people first

Samenwerken & delen

Moderne organisaties gaan steeds meer op een organisme lijken: een levend wezen. Het organisme reageert steeds sneller op veranderingen in haar omgeving en wordt gevormd door de medewerkers van de organisatie die als individu werken of in teams.

Snel kunnen reageren op veranderingen kan alleen wanneer medewerkers elkaar ook snel kunnen vinden om met elkaar oplossingen te vinden voor nieuwe vraagstukken.

In eerste instantie zal worden gezocht naar al bestaande oplossingen die kunnen worden toegepast op de specifiek situatie. Wanneer er geen passende oplossing is zal een nieuwe oplossing worden ontwikkeld.

Een moderne organisatie (organisme) kan alleen bestaan wanneer de cultuur, besturing en technische infrastructuur het samenwerken met elkaar en het delen van informatie tot in perfectie faciliteert.

Onze visie & aanpak

Onze samenwerking & communicatie teams zullen samen met jouw belangrijkste stakeholders de gekozen technologie veilig, beheersbaar en toekomstbestendig implementeren of migreren. Hierdoor wordt de basis gelegd voor een succesvolle roadmap naar een moderne organisatie, waarbij jouw medewerkers gebruik kunnen maken van de meest moderne technologie om hun dagelijkse werk efficiënter alleen of samen met anderen uit te voeren.

Benieuwd naar hoe e-office samenwerken & delen binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Schrijf je nu in voor onze
Microsoft 365 Digital Workforce Workshop!

“We dachten eerst dat dit niet te realiseren was, maar door goed doorvragen en denkwerk van e-office is het toch gelukt!”

Miranda Ketelaar, adviseur digitale media @ Landstede Groep

Tools:

Microsoft Office 365

Microsoft 365

Het Microsoft 365 pakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Microsoft 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Microsoft 365 ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

OneDrive

OneDrive

OneDrive is een tool voor het opslaan van je persoonlijke, werk gerelateerde documenten. Jij bepaalt met wie je bestanden deelt en trekt deze rechten ook weer in als het niet meer nodig is. Krijg met de mobiele apps en via het web altijd en overal toegang tot jouw bestanden.

Planner & Tasks

Planner & Tasks

Om snel en overzichtelijk team- en projecttaken te beheren. Wijs taken aan collega’s toe, maak gebruik van labels en andere functionaliteiten om taken eenvoudig, overzichtelijk en snel te beheren. Benut de kracht van samenwerkingen, gebruik Planner als integraal onderdeel van een (project) team.

Viva Engage

Een sociaal platform waar kennisgebieden en interesses samen komen. Word lid van Viva Engage community’s, deel ervaringen, vraag om hulp en introduceer evenementen.

Learning Pathways

Creëer met Learning Pathways een persoonlijke leeromgeving. Maak gratis gebruik van de standaard content, die door Microsoft altijd up-to-date wordt gehouden. En vul het, indien gewenst, aan met eigen instructies en leerpaden.

Outlook

Outlook

Gebruik Outlook om jouw e-mail en agenda te beheren. Werk je met taken in Outlook? Synchroniseer deze met To Do om ook deze taken in Tasks terug te laten komen.