Microsoft Dynamics 365.

Wat is Microsoft Dynamics 365?

De tool Microsoft Dynamics 365 maakt inzichtelijk wat er bij klanten en relaties speelt en welke collega’s bij de trajecten betrokken zijn. Doordat met dit CRM-systeem alle informatie altijd binnen handbereik is, werken medewerkers efficiënter en is de juiste informatie beschikbaar om beter beslissingen te kunnen nemen. Doordat Microsoft Dynamics 365 volledig te integreren is in de dagelijkse Microsoft werkomgeving, hoeven medewerkers geen extra tool te openen. Dynamics 365 is namelijk volledig in Teams en Outlook geïntegreerd. Dit maakt de werkdag een stuk overzichtelijker! Gemak dient de mens, toch?

Werk effectief samen met Dynamics 365

Informatie over klanten en relaties is een van de meest waardevolle gegevens in een bedrijf. Vaak is deze informatie alleen versnipperd in de organisatie aanwezig. Dit maakt het lastig om met meerdere collega’s samen te werken aan klantprojecten en de juiste beslissingen te maken. Dankzij het CRM-systeem Microsoft Dynamics 365 zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie – tijd- en plaats onafhankelijk – altijd op de hoogte is van de juiste informatie en deze centraal geraadpleegd kan worden.

Adoptie & verandermanagement

Bij e-office zetten we de eindgebruiker altijd op de eerste plek. Dat betekent dat we niet zomaar een Microsoft Dynamics 365 omgeving aanzetten. Alles valt of staat met de adoptie van techniek door de eindgebruikers. Bij e-office hanteren we daarom een duidelijke visie & aanpak wanneer het gaat om Adoptie & Verandermanagement. Het resultaat? Medewerkers zullen meer voor elkaar krijgen, meer goede beslissingen maken en dragen daardoor direct beter bij aan de doelstellingen van de organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers zo goed mogelijk uit de voeten kunnen met de tooling en dat de juiste werkafspraken gemaakt worden. Zo wordt het gebruik gegarandeerd een succes!

Dynamics 365 modules van e-office

Vanuit onze expertise op het gebied van Dynamics 365, bieden we de volgende modules aan:

  • Sales
  • Customer Services
  • Marketing
  • e-office Relatiebeheer
  • e-office Contractmanagement

Put people
first met
Microsoft Dynamics 365

Door je klant- en relatiegegevens samen te brengen in Microsoft Dynamics 365 maak je de werkplek van jouw medewerkers nóg overzichtelijker. Dat noemen wij Put people first. Samenwerken aan klanten en relaties met collega’s van verschillende afdelingen of teams wordt efficiënter en productiever. Doordat jouw medewerkers te allen tijde beschikken over de juiste informatie, verlopen jouw contacten voortaan voorspelbaarder. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Weten hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs