Put people first

Terugkijken: hoe breng je orde in de communicatiechaos én maak je de koppeling met SharePoint?

Werkt jouw organisatie al met SharePoint? Want onze communicatiestromen nemen toe, maar hoe hou je deze als organisatie dan beheersbaar? Of denkt jouw organisatie na over een nieuwe, verbeterde digitale werkplek en een modern intranet?

We werken allang niet meer met zijn allen tegelijkertijd én vanuit hetzelfde kantoor. En we gebruiken ook weleens -omdat we dat gewoon makkelijker vinden- eigen tooling om even wat met collega’s te overleggen of delen. Precies dát zorgt voor communicatiechaos. Terwijl je het liefst jouw mensen op één centrale, veilige plek wil bereiken. Onmogelijk? Zeker niet! Microsoftoplossing Viva Connections is daar een mooie applicatie voor.

Webinar: Viva Connections (en de koppeling met SharePoint)
Viva Connections brengt het communicatiestuk namelijk samen binnen Microsoft Teams. Hoe werkt dat dan? Alle informatie die binnen een organisatie gedeeld wordt, komt samen in één centraal communicatieplatform. En dat is ook nog eens in één omgeving te beheren!

In dit webinar laten we je zien hoe dat in zijn werk gaat én hoe deze de werkomgeving van jouw medewerkers nog efficiënter maakt. Viva Connections is namelijk naadloos te koppelen met andere Microsoft 365 oplossingen, maar ook met administratie- of HR-portalen. Daardoor vinden jouw collega’s alles op één plek.

Wil jij ook mensen op de eerste plek zetten met Microsoft Viva Connections? Meld je dan aan voor dit webinar!

Dit wil je niet missen
PS: na afloop delen we ook nog eens een mooie aanbieding en deze wil je niet missen! Komt de 30e niet uit? Geen probleem. Meld je alsnog aan via de tweede button en dan delen wij de terugkijklink.