Put people first

Terugkijken: Benut het talent van medewerkers: leer & ontwikkel met Microsoft Viva Learning

Door de pandemie heeft de ontwikkeling van veel medewerkers stilgestaan. Dat blijkt onder andere uit de gespreken die we dagelijks voeren met onze klanten. Er wordt veel geleerd op de werkvloer en door het vele thuiswerken viel dat weg. Maar we vinden het wél belangrijk om te groeien. Als mensen én als organisatie. Een onderzoek van LinkedIn wees uit dat 94% van de medewerkers langer bij een werkgever blijft als zij meer zouden investeren in hun leer- en ontwikkelproces.
Het belang van leren en ontwikkelen is dus groter dan ooit. Hoe organiseer je dat dan? Want in een wereld van hybride werken valt (een deel van) het leren op de werkvloer weg.

Met slimme tooling zoals Viva Learning, onderdeel van hét Employee Experience platform van Microsoft Viva, zorg je ervoor dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en niet het gevoel hebben dat ze stilstaan. Het is een gecentraliseerde leerhub binnen Microsoft Teams, waarmee je leervaardigheden in je werkdag integreert. En met AI worden cursussen, opleidingen en kennisdocumenten op het beste moment aan de juiste persoon aangeboden.

Zet jouw mensen en teams dus in hun kracht en maak van jouw organisatie een lerende organisatie. Hoe? Susan Soleimani en Kelly van der Laan vertellen je aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden meer over het belang van een lerende organisatie, de voordelen én mogelijkheden van Viva Learning.