Put people first

e-office op Engage!

Na een jaar pauze in verband met corona, vindt van 23 tot en met 25 mei in Brugge dan eindelijk weer Engage plaats: hét grootste gebruikersevenement rondom de Digital Solutions Software van HCL in Europa. Sprekers van over de hele wereld verzamelen zich in België om hun kennis over HCL-producten te delen. Ook laat HCL zelf zien wat zij voor de komende tijd gepland hebben aan nieuwe producten en functionaliteiten.
Dit jaar is e-office weer van de partij. Eén van de sprekers op Engage 2022 is namelijk onze eigen Martijn de Jong, één van onze twee HCL Ambassadors. Hij zal een presentatie geven met als titel: “Why it’s a good time to use Domino on Docker in production and how to start”.

Martijn over Docker

Martijn gaat ons van alles vertellen het draaien van producten binnen containers. Martijn: “Om dit te doen, is Docker één van de bekendste platformen. Dit heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Veel bedrijven waarderen het gemak van de installatie door middel van containers en de zeer snelle start- en stoptijden. Het in productie gebruiken van Domino als een container, zien we nog vrijwel niet bij onze klanten.”
Martijn laat tijdens zijn presentatie zien dat de techniek daar inmiddels wél klaar voor is. Ook vertelt hij dat er interessante voordelen verbonden zijn aan het draaien van een Domino server binnen een container. Uiteraard geeft hij praktijkvoorbeelden, bijvoorbeeld over hoe je een Domino container image maakt en up to date houdt.

Meld je aan voor Engage 2022!

Nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Je bent van harte welkom tijdens de sessie van Martijn op Engage 2022. Via deze link kun je je kaartje kopen. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer uitleg over dit onderwerp.

e-office is trotse sponsor van Engage

PS: wist je dat wij trotse sponsor van dit HCL-event zijn?

Nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Je bent van harte welkom tijdens de sessie van Martijn op Engage 2022.
Dit item delen: