Windows 365 Cloud PC.

Wat is Windows 365 Cloud PC van Microsoft? 

De noodzaak om op afstand én veilig (samen) te kunnen werken is de afgelopen jaren steeds groter geworden en groeit nog steeds. Daardoor neemt ook de vraag naar cloud-gebaseerde oplossingen toe. Met de Windows 365 Cloud PC ervaren jouw medewerkers het gemak van een volledige werkplek in de Microsoft Cloud!

Heb je een verouderde en/of complexe omgeving? Vervang deze dan door de Cloud PC van Microsoft en laat e-office je helpen met de inrichting en het beheer.

De voordelen van Windows 365 Cloud PC

Cloud PC zorgt voor een optimale gebruikersbeleving voor jouw medewerkers. Optimaliseer de employee experience in jouw organisatie en stap over naar de Cloud PC van Windows 365, want deze oplossing is:

Toegankelijk

Gebruikers kunnen hun Windows 365 Cloud PC bereiken vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Je laptop, telefoon, of zelfs je Xbox of via het scherm in je Tesla! Daardoor kunnen ze makkelijk samenwerken aan documenten, spreadsheets en andere bestanden. Delen, overleggen en samenwerken met collega’s gaat in real time.

Flexibel & schaalbaar

Organisaties kunnen makkelijk aanpassingen doen als hun behoefte verandert, zonder extra hardware aan te schaffen. Ook is het mogelijk om tijdelijke werknemers succesvol te onboarden binnen de organisatie. Zij kunnen eenvoudig en snel aan de slag met veilige toegang tot bedrijfsmiddelen en apps, door de Cloud PC omgeving op hun eigen pc te gebruiken. Gebruikers kunnen daarnaast vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat hun werk uitvoeren. Flexibiliteit ten top!

Efficiënt

Geen tijd meer kwijt zijn aan het installeren of bijwerken van programma’s op lokale werkplekken. Windows 365 Cloud PC maakt het mogelijk! Alle werkplekken worden centraal beheerd én beveiligd. Daardoor loop je geen risico meer met afzonderlijke lokale en onbeveiligde devices. Gebruikers hebben altijd de laatste versie van Windows tot hun beschikking, inclusief de laatste veiligheidsstandaarden. Een veel gemakkelijkere en efficiëntere werkwijze dus. Daarnaast is de Windows 365 Cloud PC ook erg kostenefficiënt. Betaal per licentie, zet makkelijk gebruikers aan of uit en vermijd zo de hoge kosten die samengaan met het aanschaffen van hardware. Met de Cloud PC van Windows 365 bespaar je op die manier behoorlijk op je IT kosten, zoals beheer en staffing.

Veilig

Bedrijfsdata staat met het gebruik van de Windows 365 Cloud PC niet langer op een lokale werkplek opgeslagen, wat de beveiliging ten goede komt. Daarnaast is Cloud PC gebouwd op Microsoft Azure, dat ingebouwde veiligheidsfuncties heeft, zoals multi-factor authentication, encryptie en thread protection. Met de Windows 365 Cloud PC kunnen werknemers veilig en veelzijdig hybride werken.

Makkelijk te managen

Cloud PC van Windows 365 is makkelijk te managen, zéker met de managed service die e-office aanbiedt:

Managed
Service
by
e-office

e-office biedt het beheer van de Cloud PC omgeving aan als één van haar professionele diensten. Deze dienst is dusdanig opgezet dat de uitdaging van applicatie management weggenomen wordt. e-office maakt gebruik van de nieuwste technieken, waardoor je er zelf weinig omkijken meer naar hebt! We nemen alles voor je uit handen met één van onze zorgvuldig samengestelde serviceniveaus. Samen met jou zal e-office zorgen voor een stabiele, perfect functionerende en vooral vriendelijke ervaring voor alle gebruikers!

Meer weten over onze managed service voor Windows 365 Cloud PC?

Neem contact met ons op

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs