Windows 365.

Wat is Windows 365 Cloud PC van Microsoft? 

Ervaar het gemak van een volledige werkplek maar dan in de Microsoft Cloud! Windows 365 zorgt ervoor dat je bestanden vanaf elk apparaat en locatie toegankelijk zijn. Doordat de gegevens opgeslagen zijn in de cloud, worden veiligheidsrisico’s beperkt. Zo staat bedrijfsdata niet langer op een lokale werkplek, wat de beveiliging ten goede komt. Met de Cloud PC van Microsoft is het mogelijk voor werknemers om veilig en veelzijdig hybride te werken.

De voordelen van Windows 365 Cloud PC

Heb je een verouderde en complexe omgeving? Vervang deze dan door de Cloud PC van Microsoft en laat e-office je helpen met de inrichting en het beheer. De dienst is dusdanig opgezet dat de uitdaging van applicatie management weggenomen wordt en het maakt al gebruik van de nieuwste technieken, waardoor je er zelf weinig omkijken meer naar hebt.

Efficiëntie

Je bent dan ook geen tijd meer kwijt aan het installeren of bijwerken van programma’s op lokale werkplekken. Cloud PC maakt het mogelijk om alle werkplekken centraal te beheren en beveiligen. Daardoor loop je ook geen risico meer met afzonderlijke lokale en onbeveiligde devices. Daarbij ben je ook geen tijd meer kwijt aan het installeren of bijwerken van programma’s op lokale werkplekken. Een veel gemakkelijkere en efficiëntere werkwijze dus!

Flexibiliteit

Natuurlijk is de Cloud PC schaalbaar. Je kan hierdoor Cloud PCs toevoegen aan de organisatie door extra licenties aan te schaffen. Dit geldt ook voor het afbouwen van licenties en Cloud PCs. Naar behoefte kunnen op basis van het aantal werknemers en de prestatiebehoefte het aantal benodigde werkplekken in de Cloud dus eenvoudig bijgestuurd worden. Flexibiliteit ten top! Deze flexibiliteit maakt ook dat de Cloud PC een ideale oplossing is voor organisaties die werken met een flexibele schil.

Veiligheid

Doordat de gegevens opgeslagen zijn in de cloud, worden veiligheidsrisico’s beperkt. Zo staat bedrijfsdata niet langer op een lokale werkplek, wat de beveiliging ten goede komt. Met de Cloud PC van Microsoft kunnen werknemers veilig en veelzijdig hybride werken. Ook is het mogelijk om tijdelijke werknemers succesvol te onboarden binnen de organisatie. Zij kunnen eenvoudig en snel aan de slag met veilige toegang tot bedrijfsmiddelen en apps door hun eigen pc mee te brengen naar de centraal beveiligde Cloud PC.

Put people
first met
Windows 365
Cloud PC

Bij e-office beginnen we bij de mens. Altijd. Dan pas bepalen we de techniek die eindgebruikers het best ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Ons doel is om de werkomgeving van jouw medewerker zo goed mogelijk bij zijn of haar wensen en behoeften aan te laten sluiten. Op basis van die wensen en behoeften richten we jouw Cloud PC omgeving in. Zo creëren we samen de optimale werkomgeving voor de medewerkers in jouw organisatie, die altijd en overal toegankelijk is!

Benieuwd wat e-office voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs