Windows 365.

De Cloud PC van Microsoft. 

Windows 365 biedt een volledige werkplek in de Microsoft cloud! Deze werkplek is op een veilige manier vanaf elk apparaat en locatie toegankelijk. Windows 365 biedt alle voordelen van een eigen computer, aangevuld met de voordelen van werken in de cloud. Zo staat bedrijfsdata niet langer op de lokale werkplek, wat de beveiliging ten goede komt. Ook is het beheren van de omgeving veel gemakkelijker én goedkoper. En natuurlijk is de Cloud PC schaalbaar! Je kan extra Cloud PCs toevoegen aan de organisatie door extra licenties toe te voegen. Dit geldt natuurlijk ook voor het afbouwen van licenties en Cloud PCs. Deze flexibiliteit maakt dat de Cloud PC een ideale oplossing is voor organisaties die werken met een flexibele schil.

Put people
first met
Windows 365

Bij e-office beginnen we bij de mens. Altijd. Dan pas bepalen we de techniek die eindgebruikers het best ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Ons doel is om de werkomgeving van jouw medewerker zo goed mogelijk bij zijn of haar wensen en behoeften aan te laten sluiten. Op basis van die wensen en behoeften richten we jouw Cloud PC omgeving in. Zo creëren we samen de optimale werkomgeving voor de medewerkers in jouw organisatie, die altijd en overal toegankelijk is!

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs