Put people first

Round Table: Copilot voor onderwijs

Wij nodigen jou graag uit voor de Round Table: Copilot voor Onderwijs die e-office in samenwerking met Yuverta organiseert!

Wanneer? Woensdag 6 maart van 10:00 tot 13:00
Waar? Locatie van Yuverta, Yuverta Park op de Oud Wulfseweg 3 in Houten

Direct aanmelden? Klik dan hier. ⤵️ En wil je meer lezen over wat je kunt verwachten? Scroll dan verder.

En leer als over Copilot voor Microsoft 365
Dit item delen:

“Jouw persoonlijke AI-assistent -Copilot voor Microsoft 365- is nu ook beschikbaar voor het onderwijs!”

AI - copilot

Inmiddels is generatieve AI meer en meer gemeengoed aan het worden. Niet alleen thuis, maar ook op kantoor en in de klas. Eind vorig jaar heeft Microsoft Copilot voor Microsoft 365 gelanceerd: je persoonlijke AI-assistent. Ook voor onderwijs! Maar wat is het nu eigenlijk, Copilot voor Microsoft 365? Wat heb je eraan en hoe kan het jou helpen in je dagelijkse werkzaamheden? En misschien nog wel belangrijker: zijn jouw organisatie én haar mensen klaar voor Copilot? In deze Round Table zoomen we in op al deze vragen en gaan we met elkaar in gesprek.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Round Table nemen onze Principal Consultant Ernst Steffen en Business & Change Consultant Susan Soleimani je mee in hun ervaringen op het gebied van verandermanagement en zullen ze je inspireren over hoe je de organisatie in beweging krijgt om Copilot voor Microsoft 365 succesvol te implementeren. Ook zal onze Principal Consultant Harold van de Kamp je vanuit de techniek laten zien hoe Copilot werkt en wat het kan. Daarnaast staat deze ochtend in het teken van leren van elkaar. We zullen dus samen met de aanwezigen uitgebreid in gesprek gaan over hoe Copilot het best ingezet kan worden in het onderwijs.

Meld je gratis aan

Round Table: Copilot voor Onderwijs. Tot 6 maart!