SharePoint Online.

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

SharePoint Online is onderdeel van Office 365 en wordt vaak ingericht als een intranet, kennisportaal, nieuwsvoorziening of samenwerkomgeving. De mogelijkheden zijn echter eindeloos dus laat je ideeën en creativiteit door dit lijstje vooral niet beperken. 

Daarnaast kun je voor gemakkelijke toegang SharePoint in Teams integreren. Zo weet iedereen altijd de juiste informatie te vinden!

Put people
first met
SharePoint

Wij kijken altijd eerst naar de mens en de organisatie voordat we bepalen welke techniek we inzetten. Wij kijken daarom altijd samen met jou hoe we de beste invulling kunnen realiseren. We werken niet met standaard oplossingen, maar zorgen dat de oplossing volledig aan de wensen van jouw organisatie voldoet. Daarbij maken we altijd zo veel als mogelijk gebruik van de standaard functionaliteiten, zodat het altijd up-to-date blijft.

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

“We dachten eerst dat dit niet te
realiseren was, maar door goed
doorvragen en denkwerk van
e-office is het toch gelukt!”

Miranda Ketelaar, adviseur digitale media Landstede Groep

Bekijk klantcase

Meer tools uit ons
Microsoft Portfolio

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Teams

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft. In dit platform komen alle aspecten van samenwerking samen.

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs