Put people first

Event | De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers

Event in samenwerking met Microsoft | Round table ‘De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers’

Op vrijdag 6 oktober organiseren wij in samenwerking met Microsoft een round table, bij ons op kantoor. Tijdens deze ochtend kun je deelnemen aan een sessie over de hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers.

Wat: Round table ‘De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers’
Waar: e-office, Duwboot 20, Houten
Wanneer: vrijdag 6 oktober van 09:30 tot 13:30 uur, inclusief uitgebreide lunch

Waarom: Een goed ingerichte werkplek levert de organisatie, de manager, het team én de werknemer een heleboel voordelen op. Tijdens deze round table gaan we in gesprek met experts op het gebied van de hybride werkplek en laten zij zien hoe je met technologieën als Windows 365 Cloud PC en Microsoft Viva een moderne, hybride werkplek inricht die klaar is voor de toekomst. We behandelen stellingen met gelijkgestemden en leren van elkaars ervaringen. Na deze ochtend heb je een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn om voor jouw organisatie een moderne werkplek in te richten die niet wordt gezien als kostenpost, maar als waardecreatie voor je medewerkers.

Need we say more? Gratis aanmelden doe je hier.