Teams.

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft. In dit platform komen alle aspecten van samenwerking samen. Teams bevat mogelijkheden voor videoconferentie, chat, livemeetings en webinars. Maar ook samenwerking en opslag van documenten en de integratie met andere (Office 365) applicaties.

Met Microsoft Teams heb jij jouw werkplek altijd en overal beschikbaar. Naast de standaard functionaliteiten, is Teams uit te breiden tot een centraal startpunt voor jouw werk. Voeg een planbord en notitieblok toe aan jouw team. Integreer het Power Platform om taken en processen te automatiseren.  

Put people
first met
Teams

Wij kijken altijd eerst naar de mens en de organisatie voordat we bepalen welke techniek we inzetten. Wij bekijken daarom altijd welke inrichting van Teams het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Dit kan voornamelijk het gebruik van communicatie zijn of de volledige Teams-ervaring: Teams als startpunt van al je werkzaamheden!

Benieuwd naar hoe e-office jou kan helpen?

Neem contact met ons op

“Gelukkig heeft e-office onze medewerkers
geholpen met meer structuur in
het onderlinge samenwerken.
Precies datgene wat PAL-V nodig had!”

Jeroen Klein Lankhorst, IT Manager PAL-V

Bekijk klantcase

Meer tools uit ons
Teams Portfolio

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten.

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een employee experience platform dat je helpt een werkomgeving te creëren waarin mensen op de eerste plek staan. Viva Connections, Topics en Learning bouwen voort op het succes en de mogelijkheden van Microsoft Teams en andere Microsoft 365-apps die mensen elke dag gebruiken. Want wanneer mensen en technologie samenkomen kunnen we zoveel meer bereiken!

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

Contact

Gerelateerde blogs