HCL Sametime

 

Wat is HCL Sametime?

HCL Sametime is hét vergaderplatform waarmee je veilig en betaalbaar online samenwerkt. In HCL Sametime communiceer je realtime met je collega’s via instant messaging, online vergaderingen, audio en video. Waar of wanneer je ook werkt, op kantoor of onderweg. HCL Sametime heeft alles in huis voor kwalitatieve meetings, maar dan zonder poespas en overbodige functies. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

HCL Sametime draait in een eigen omgeving, on premise, zodat je optimaal beschermd bent tegen gevaren van buitenaf. Doordat geen gebruik gemaakt wordt van de multicloud, kunnen hackers niet ongemerkt je omgeving binnendringen. Zo loopt je organisatie geen gevaar en is je data maximaal beschermd.

Put people
first met
HCL Sametime

 

Bij e-office kijken we altijd eerst naar de mens en de organisatie, voor we techniek inzetten. Blijkt HCL Sametime de oplossing voor jou? Dan integreren wij de Sametime applicatie één op één met de rest van jouw digitale omgeving. HCL Sametime werkt namelijk naadloos samen met HCL Notes. Hierdoor kunnen jouw medewerkers gemakkelijk overal de chatfunctie benaderen, zonder te hoeven switchen tussen applicaties. In één oogopslag makkelijker en efficiënter met elkaar communiceren dus.

Schrijf je in voor een inspiratiesessie
over HCL Sametime

Wij vertellen je er graag meer over

Meer tools uit ons HCL portfolio

 

HCL Notes

Notes is de e-mailclient-software die teams toegang geeft tot e-mail-, agenda- en contactbeheerfuncties en naadloos andere samenwerkingstools en zakelijke Domino-toepassingen integreert. Notes transformeert dagelijkse e-mail in een operationeel centrum.

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen. 

HCL Domino

HCL Domino is een applicatieontwikkelingsplatform dat veilig, veelzijdig en schaalbaar is. De alles-in-één applicatieserver heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, om optimaal te ondersteunen bij bedrijfskritische processen.

Over e-office.

Bij e-office geloven we in de kracht van mensen. Vanuit die overtuiging zorgen wij al sinds 1991 dat medewerkers, teams en organisaties optimaal samenwerken. Hoe we dat doen? We beginnen bij mensen. Altijd. Die betrekken we bij ieder proces. En we geven hen de juiste tools om optimaal samen te werken, want dan zijn ze op hun best. Zo ontstaan energieke teams, waarin kwaliteiten, ervaringen en inzichten elkaar moeiteloos vinden.

 

Meld je aan voor een
inspiratiesessie

 

Gerelateerde blogs