Sharegate


Het overstappen naar een nieuwe versie van SharePoint of echt overgaan naar de cloud: het zijn grote, vaak strategische IT-beslissingen. Niet in de laatste plaats vanwege de migratie: hoe zorg je ervoor dat de organisatie nog steeds bij alle documenten kan, zonder dure en langdurige migratietrajecten. Bij e-office hebben we uitstekende ervaring opgedaan met de tools van Sharegate, dus we zijn inmiddels één van de 3 premiumpartners van Sharegate in Europa.

Sharegate maakt migratie niet alleen simpel maar ook veilig, en zonder onderbreking voor de business. Bovendien neem je metadata mee en de bestaande permissies. Of je nu overstapt naar SharePoint 2013 of 2016 on-premise, of naar Office 365 en SharePoint Online, de gereedschappen van Sharegate ondersteunen dat allemaal.

governance

Daarnaast kenmerkt Sharegate zich door de krachtige rapportage mogelijkheden. Met één druk op de knop genereer je rapporten die de governance van jouw Office 365 of SharePoint omgeving een stuk eenvoudiger maken. Denk aan een matrix met alle machtigingen in je omgeving. Of wil je inzicht in welke wijzigingen zijn aangebracht in je omgeving? Metsharegate2 het gedetailleerde audit rapport heb je écht duidelijkheid op dit vlak.

migratie

En wil je inzicht in je huidige bestanden ter voorbereiding van je migratie? Sharegate geeft je de mogelijkheid een overzicht van je huidige inventaris op te stellen. Dit om eventuele problemen snel te kunnen tackelen voorafgaand aan je migratie.

referenties

Meer weten over Sharegate en hoe e-office ook jou snel en eenvoudig kan migreren? Neem snel contact met ons op. Natuurlijk hebben we op aanvraag referenties van klanten die al van Sharegate gebruik maken.

neem contact op

Harold van de Kamp

social business consultant, trainer en Office 365 specialist
feedback