Partners.

Partnership
IBM.

 

Organisaties naar een next level brengen door medewerkers en teams optimaal te ondersteunen met techniek. Dat is wat we doen. En dat doen we al jaren, want in 1991 zijn we gestart met het ontwikkelen van digital workspaces. Dat deden we toen als één van de eerste businesspartners met Lotus Notes (later Sametime). In 1995 heeft IBM het volledige portfolio van Lotus overgenomen. De afgelopen 22 jaar evolueerden de visie en het productportfolio van IBM naar social business software. Helemaal in ons straatje. Het samenwerkingsplatform IBM Connections sloot naadloos aan op onze visie: slimmer werken, kennis delen en virtuele teams. Toen dat gebeurde, werden we de allereerste IBM Premier Businesspartner van de Benelux, gespecialiseerd in social business software.

Data is het nieuwe goud. Daarmee maken we langs de guidelines van een kenniscultuur meetbare keuzes, waardoor we veiliger en prettiger samenwerken. Om organisaties hiermee te helpen zijn we ons in 2014 gaan verdiepen in de mogelijkheden van Artificial Intelligence. Sinds die tijd behoren IBM Watson en IBM Cloud solutions tot ons repertoire.

Vanaf 1 juli 2019 heeft IBM het volledige collaboration platform (waaronder onder andere Notes, Connections en Sametime) verkocht aan HCL. Op dit moment focussen we ons dus op IBM Watson services en IBM Cloud solutions.

 

PRODUCTEN:

  • IBM Watson services
  • IBM Cloud solutions

Heb je een vraag?

 

Wij helpen je graag verder

 

Stuur een bericht

Overige partners

We vertellen je graag meer over
onze unieke werkwijze


Neem contact met ons op