Hyperfish


Hyperfish stelt organisaties in staat om incomplete, incorrecte of verouderde informatie in de Active Directory bij te laten werken door de persoon die het best op de hoogte is van de correcte informatie, namelijk de gebruiker zelf.

Microsoft Active Directory

De Microsoft Active Directory (AD) is het fundament van veel IT-systemen in organisaties wereldwijd. Dit fundament dient niet alleen voor de het inloggen op bedrijfssystemen, maar ook voor het bijhouden en verspreiden van contact/persoonsgegevens en het voeden van andere systemen met deze informatie voor een breed scala aan doelen. In deze laatste rol ontbreekt vaak essentiële informatie omdat wijzigingen in de organisatie vaak niet, beperkt of te laat worden doorgegeven. Daarnaast is het een behoorlijk tijdrovende taak voor de beheerder van de Active Directory om regelmatig alle profielen te controleren en bij te werken. Dit terwijl het voor steeds meer processen van groot belang is dat de data in de Active Directory correct is.

Hyperbot

Met bovenstaande in het achterhoofd heeft Hyperfish de HyperBot ontwikkeld. Op basis van regels en voorwaarden die jij als organisatie instelt voor de inrichting en informatie van de Active Directory, gaat de HyperBot (welke je zelf een persoonlijkheid kunt geven) aan de slag. Bijvoorbeeld om periodiek bij medewerker te verifiëren of de informatie nog steeds correct is, of in het geval van ontbrekende informatie (bijv. Telefoonnummer, kamernummer, locatie of profielfoto) met het verzoek om deze informatie aan te vullen. Doormiddel van een e-mail of een skypebericht, waar de gebruiker direct op kan antwoorden, wordt de informatie bijgewerkt (desgewenst met een goedkeuring van bijvoorbeeld een manager/afdeling) in de Active Directory.

gratis Hyperfish lite

Je kunt nu Hyperfish Lite gratis uitproberen!  Hyperfish Lite zorgt er op een geautomatiseerde manier voor dat alle gebruikers over een goede profielfoto beschikken in Office 365. 

partnership

e-office heeft een partnership met Hyperfish en we verzorgen graag een demo en/of implementatie te verzorgen. Bekijk ook de whitepaper van Hyperfish over Security en Compliance.

Meer informatie over het snel een eenvoudig up-to-date houden van de informatie in de Active Directory? Neem contact met ons op! 

Ralph Jonkers

business manager Microsoft
feedback