Blaud


BLAUD - mobilising the enterprise

BLAUD, het vroegere e-office mobile, is het mobiele broertje van e-office. BLAUD is dé onafhankelijke Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Onze 22 consultants realiseren de mobiele ambities van uw organisatie.

  • Enterprise Mobility – Het fundament van een mobiele strategie is een betrouwbare en veilige infrastructuur. BLAUD biedt een breed portfolio van Mobile Device Management (MDM) en Enterprise Mobility Management (EMM) producten en diensten waarmee u de mobiele ambitie van uw bedrijf kunt verwezenlijken.
  • Training – Het succes van een productimplementatie wordt bepaald door eindgebruikers. BLAUD is specialist in het trainen van eindgebruikers en beheerders. Schaalgrootte vormt hierbij geen probleem, we hebben ervaring in het trainen van 3 tot 3.000 personen.
  • Support – Weinig is zo in beweging als de wereld van smartphones/tablets en hun operating systems, wearables en natuurlijk alle apps die daarop draaien. Het onderhouden van deze kennis is tijdrovend, kostbaar en waarschijnlijk geen onderdeel van uw corebusiness. Wij leveren u een service level op maat, van compacte ‘strippenkaart’ tot een volledige managed service.
  • App development – Een smartphone of tablet is incompleet zonder apps. Dat weet u als consument en als medewerker van een bedrijf. Al meer dan 14 jaar mobiliseert BLAUD bedrijfsprocessen. Onze expertise reikt verder dan alleen het het ontwikkelen van een app, wij ontwikkelen ook de benodigde koppelingen met uw bedrijfssystemen.

BLAUD is onderdeel van de e-office group.

feedback