e-office voor onderwijs

Op zoek naar een partner die jouw school helpt om meer te halen uit Microsoft
Office 365 voor Onderwijs? Lees hier meer over onze bewezen aanpak voor het
onderwijs, wat onze klanten erover zeggen,  kom naar één van onze events of maak
meteen vrijblijvend een afspraak met onze accountmanager voor het onderwijs.

onze aanpak klantverhalen

diensten

visie en roadmap voor Office 365

Met alle opties die Office 365 biedt, is het belangrijk om een heldere visie en duidelijke doelstellingen te hebben. Hierna kan je starten met een roadmap, die past bij Microsoft en de school!

applicatiebeleid

Welke tool zet je in met welk doel en welke werkzaamheden doen wij waar? Een helder applicatiebeleid voor Office 365 helpt je de omgeving goed te beheren en overzicht te behouden.

mobiel en flexibel werken

Voornamelijk op de momenten dat je niet voor de klas staat, zou locatie en het apparaat geen drempel meer moeten zijn om slim en veilig samen te kunnen werken.

intranet en samenwerken

Bouw het gebruik van Office 365 uit en zet het stapsgewijs in als startpagina, intranet, (samen)werkomgeving,  kennisbank en leerplatform.

veiligheid & AVG

Wij ondersteunen bij het creëren van een veilige omgeving waarbinnen je informatie geborgd is en er veilig en slim gewerkt kan worden.

adoptie van technologie

Het succes valt of staat natuurlijk met het gebruik. Met onze scenario-aanpak leggen we de focus op het gebruik, om de nieuwe werkwijze te laten slagen.

zelfredzaam worden en blijven

Veel onderwijsinstellingen willen vooral ook zelf aan de slag kunnen. Met onze aanpak lukt dat. Wij leren jou Office 365 kennen, inrichten en goed beheren.

AI & IoT in de klas

Meer dan alleen Office 365. Blijven vernieuwen, ook in het klaslokaal met ‘Artificial Intelligence’ en ‘Internet of Things’ oplossingen.

onze aanpak

Onze aanpak is mens- en taakgericht: De tools laten aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden van onderwijzers, leerlingen/studenten en medewerkers.

De beslissing om over te gaan naar Office 365 kan een kostenoverweging zijn of een stap op weg naar betere samenwerking en hogere productiviteit binnen de onderwijsinstelling. Een school die een betere samenwerking en hogere productiviteit ambieert, heeft meer nodig dan alleen een technisch vlekkeloos ingerichte omgeving. Om leerkrachten en medewerkers mee te nemen in een moderne manier van samenwerken moet de techniek direct aansluiten bij de dagelijkse activiteiten, en vooral geen extra ‘taak’ zijn. Met onze aanpak wordt het werken met Office 365 praktisch.

lees meer

neem contact op

Wilko van Deursen

accountmanager
feedback