projectmatig samenwerken

Laagdrempelige, simpele en inzichtelijke projectomgeving
in de browser, op tablet of mobiel, gebaseerd op Microsoft Office 365.

aanpak value discovery workshop

beschrijving

Je bent op zoek naar een oplossing die op een eenvoudige wijze en op ieder moment toegang geeft tot  projectdocumentatie. e-office voor engineering biedt de oplossing die je direct en simpel kunt inzetten, speciaal voor de engineering markt. Deze tool geeft per project en fase een helder overzicht van relevante informatie en documentatie. En het is een ideale mogelijkheid om samen te werken en kennis te delen. Hierdoor werkt iedereen altijd in de laatste versies en ontstaat er minder overbodig mailverkeer. Duidelijke informatiestromen en altijd en overal up-to-date, dat is wat je met deze engineering oplossing in huis haalt. En gebaseerd op standaard Microsoft-oplossingen zodat je moeiteloos mee kunt bewegen met de innovatie van Microsoft.

e-office biedt niet alleen techniek aan. Onze mening is namelijk dat technologie niet los te zien is van mens en organisatie. Medewerkers hebben meer nodig dat alleen de mogelijkheid om met een tool te werken.  Ze moeten het vooral ook mogen en willen. Onze e-office voor engineering oplossing besteedt dus niet alleen aandacht aan de technische implementatie van de oplossing maar onderscheidt zich door aandacht te besteden aan bijbehorende werkprocessen en begeleiding van medewerkers in deze verandering.

Value Discovery Workshop

Nog geen ervaring met Office 365 of  nieuwsgierig wat e-office for Engineering voor je organisatie kan betekenen? Schrijf je dan nu in voor een
e-office for Engineering ervaring. In deze gratis Value Discovery Workshop laten we je de mogelijkheden zien van onze Office 365 oplossing! Schrijf je hieronder in en we nemen contact met je op voor een afspraak:

aanpak

Elke uitrol van onze oplossing start met een beginmeting. Door vooraf de huidige productiviteit te meten aan de hand van een aantal parameters (email uren, mails, fysieke vergaderuren en reistijd) wordt het effect van beter samenwerken met de            e-office for engineering oplossing inzichtelijk gemaakt.

Na de beginmeting gaan we de exacte inrichtingswensen vastleggen, denk hierbij aan de rechtenstructuur, zoekmachines en metadata. Uiteraard zullen we daarna de omgeving inrichten en goed testen binnen de organisatie!

GoAdopt!

De e-office for engineering oplossing is pas compleet wanneer medewerkers de oplossing omarmen. Vandaar dat de e-office for engineering oplossing standaard geleverd wordt met Quick Reference Cards, klassikale & webinar training en videomateriaal. Belangrijk is hierbij het soort training af te stemmen op de diverse doelgroepen binnen jouw organisatie.

Ook veilig werken is een vanzelfsprekendheid binnen de e-office for engineering oplossing. De zwakste schakel binnen de beveiligingsketen blijft de mens. Standaard leveren wij onze oplossing daarom met een (opname) lunchmeeting (45 min) over veilig werken.

abonnementen

e-office for engineering is verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk aan maandelijkse abonnementen, zoals hieronder. Maar ook eenmalig project is natuurlijk mogelijk.

Neem contact op voor meer informatie.

GoUp

  • beginmeting
  • landingspagina
  • projectmatig samenwerken
  • GoAdopt
  • eindmeting

GoGeek

bel me terug

Harmanna Zoetekouw

social business consultant

Frank van Attekum

solution lead engineering
feedback