zien we jou ook op de SURF Onderwijsdagen?

Op 6 en 7 november vinden de SURF Onderwijsdagen plaats in Den Bosch voor medewerkers uit het MBO, HBO en WO.  De 20ste editie van dit congres over onderwijsinnovatie met ICT heeft als thema ‘zet onderwijs in beweging’. Samen met work21 zijn we op het congres aanwezig, zowel op het netwerkplein als in het programma.

Op dinsdag 6 november om 15.20 uur verzorgen Lieke Rietrae van work21 en Loes van Dril een sessie over adoptie van nieuwe technologie in het onderwijs. Een sprankelende en inspirerende sessie over onze aanpak met veel tips over hoe je docenten en studenten kunt stimuleren om nieuwe technologie wel te gaan gebruiken.

Tot 15 oktober kun je nog gebruik maken van de vroegboekkorting. We zien je graag op het netwerkplein op 6 en 7 november!

 

Quadraam: moderne werkplek voor onderwijs

Klantverhaal

Quadraam: moderne werkplek voor onderwijs

Quadraam is een bundeling van 13 VO-scholen in Gelderland die nauw met elkaar samenwerken. Ook als het gaat om IT en communicatie. Office 365 is de centrale applicatie die door alle leerlingen en medewerkers wordt gebruikt. Vanaf 2016 is e-office

lees verder
de opmars van Office 365 in de klas

blogpost

de opmars van Office 365 in de klas

Loes van Dril is een van de e-office consultants die zich focust op onderwijs. Ze maakt scholen vertrouwd met de mogelijkheden die Office 365 biedt, ze adviseert ze bij implementatietrajecten en begeleidt ze hierin. Als geen ander weet Loes wat

lees verder
feedback